ja, maar.....?

Ik kan het toch wel zelf?

Klopt! Je moet ook alles zelf doen! Maar vaak doe je dingen vanuit gewoonte. Door lifecoaching leer je dingen ook anders aan te pakken. Loopt echt alles zoals je wilt? Heb je twijfels en kom je er niet uit? Hoe ga jij met conflicten om? Hou jij balans tussen werk en privé? Wat zou je anders willen?

Lifecoach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, een psycholoog gaat dieper op problemen in. Tijdens ons kennismakingsgesprek beoordeel ik of er problemen zijn die bij een psycholoog thuishoren. In mijn praktijk begeleid ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Daarbij is terugkijken belangrijk, maar we richten ons op hoe je vervolgens in de toekomst anders met situaties om kan gaan. Ik help je helder te krijgen wat je wel of juist niet meer wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Kan een lifecoach mij wel helpen?

Ik ga er vanuit dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf wilt halen. Ik daag je uit buiten je kaders te denken en handelen. Ik ondersteun en begeleid je in dit proces, maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om je gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te voelen.

Een lifecoach is zeker erg duur?

Tja, wat is duur? De kosten zou je moeten vergelijken met hetgeen mijn coaching je oplevert. Alleen jij kan bepalen of het je waard is om meer over jezelf te leren, te weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kan bereiken. Graag laat ik mijn klanten aan het woord. De referenties vind je hier. Wil je meer weten? Geen probleem! In een kosteloos kennismakingsgesprek vertel ik je meer over mijzelf en mijn coaching en bespreken we wat jij met mijn coaching wilt bereiken. Aan de hand hiervan kan ik een inschatting maken van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken en doe ik je een financieel voorstel. 

Coaching is toch iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Ik help je door middel van verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden om je situatie helder te krijgen. Ik bied je open en eerlijke communicatie, praktische adviezen en een gestructureerde aanpak. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en welke stappen je onderneemt om je doel te bereiken. Ik geef altijd uitleg bij alles wat ik doe, de keuze is aan jou.
Janet over haar coachtraject
"Vanaf het begin was er vertrouwen en tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en serieus genomen."
Meer referenties