ja, maar.....?

Ik kan het toch wel zelf?

Tuurlijk! Je moet problemen ook zelf oplossen, maar waar het vaak misgaat is dat je een probleem wel oplost, maar zonder dat er daadwerkelijk iets veranderd. Daardoor kan hetzelfde probleem zich in een andere situatie zich opnieuw voordoen. Pas als je de dieper liggende oorzaak kan zien, kan er werkelijk iets veranderen. Door lifecoaching leer je zien waar het fout gaat, ga je ontdekken wat je wilt en hoe je dat kan bereiken. Daar help ik je bij.

Lifecoach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, een psycholoog gaat dieper op problemen in. Tijdens ons kennismakingsgesprek beoordeel ik of er problemen zijn die bij een psycholoog thuishoren. In mijn praktijk begeleid ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Daarbij is terugkijken belangrijk, maar we richten ons op hoe je vervolgens in de toekomst anders met situaties om kan gaan. Ik help je helder te krijgen wat je wel of juist niet meer wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Kan een lifecoach mij wel helpen?

Om daar achter te komen is een kennismakingsgesprek heel waardevol. Allereerst moet het tussen jou en mij goed voelen. Alleen dan kunnen we stappen maken. Vervolgens bespreken we waar jij, samen met mij aan wilt werken. Daarbij ga ik er vanuit dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf wilt halen. Dus om jouw doelen te bereiken laat ik je uit buiten je kaders te denken en handelen. Daarbij ondersteun en begeleid ik je in dit proces, maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om je gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te voelen.

Een lifecoach is zeker erg duur?

In mijn dienstverlening probeer ik een zo breed mogelijk scala aan diensten aan te bieden die variëren in prijs. Kijk even bij mijn aanbod waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wanneer je het lastig vindt om te bepalen wat goed voor jou zou zijn, kan je altijd even contact met me opnemen.

Coaching is toch iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Ik help je door middel van verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden om je situatie helder te krijgen. Ik bied je open en eerlijke communicatie, praktische adviezen en een gestructureerde aanpak. De mooiste resultaten behalen mijn klanten door mijn ervarings- en lichaamsgerichte coaching. Mijn coaching is niet alleen mentaal gericht. Want alleen weten wat er gebeurt geeft nog geen oplossing. Dat komt omdat we ook fysieke-, sociaal emotionele- en spirituele componenten hebben. Waarbij spiritualiteit niets anders is dan de relatie tussen wat gedacht, gevoeld, geweten en ervaren wordt.
Kim over haar coachtraject
Het heeft me meer inzicht in mezelf en mijn gedrag gegeven.
Meer referenties