Lifecoach

1. Ik kan het toch wel zelf?

Dat klopt! Je moet het ook zelf doen! Alleen doe je dingen vaak zonder erbij na te denken en op de manier die je gewend bent. Ik leer je dat zaken ook anders aangepakt kunnen worden. Hoe je dat doet, daar help ik je natuurlijk bij. Mijn manier van vragen stellen daagt je uit om anders na te denken waardoor je nieuwe mogelijkheden bedenkt. Heel verfrissend! Lopen zaken niet zoals je wilt? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijkt het niet te lukken? Heb je twijfels en kom je er niet uit? Ben je conflicten zat of zou je meer balans willen tussen werk en privé? Kijk eens bij mijn aanbod en kom eens naar een gratis evenement voor een eerste indruk.

2. Lifecoach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, een psycholoog gaat dieper op problemen in. Tijdens ons kennismakingsgesprek beoordeel ik of er problemen zijn die bij een psycholoog thuishoren. In mijn praktijk begeleid ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Daarbij is terugkijken belangrijk, maar we richten ons op hoe je vervolgens in de toekomst anders met situaties om kan gaan. Ik help je helder te krijgen wat je wel of juist niet meer wilt en hoe je dat kunt bereiken.

3. Kan een lifecoach mij wel helpen?

Ik ga er vanuit dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf wilt halen. Wat ik doe is je uitdagen buiten bekende kaders te denken en te handelen. Stap voor stap ondersteun en begeleid je in dit proces. Jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om je doel te bereiken en je gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te voelen.

4. Een lifecoach is zeker erg duur?

De investering die het van je vraagt zou je moeten vergelijken met hetgeen mijn coaching oplevert. Alleen jij kan bepalen of het je dit waard is. Daarom laat ik graag mijn klanten aan het woord. Deze referenties geven je een goed en objectief beeld van hoe mijn klanten mijn coaching hebben ervaren. De referenties vind je hier. Wil je meer weten? Geen probleem! Meld je aan voor een kosteloos Skype gesprek. Graag vertel ik je meer over mijzelf en mijn coaching en bespreken we wat jij met mijn coaching wilt bereiken. Aan de hand hiervan kan ik een inschatting maken van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken en doe ik je een financieel voorstel. 

5. Coaching is toch iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Ik help je door middel van verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden om je situatie helder te krijgen. Ik bied je open en eerlijke communicatie, praktische adviezen en een gestructureerde aanpak. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en welke stappen je onderneemt om je doel te bereiken. Natuurlijk geef ik altijd uitleg bij alles wat ik doe, jij bent de baas en de keuze is aan jou.

 

Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.
Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.

Y. over haar coachtraject

Wat ik heel sterk vind, is dat je luistert. Daar ga je op in en door je vragen haal je het antwoord uit mij. Ik moest voelen en nadenken en daardoor wist ik vaak zelf ook hetgeen dat veranderen moest.

Anja over haar coachtraject

"Luisteren naar mezelf, niet alsmaar doorgaan omdat anderen dit van mij verwachten."

Monique over haar coachtraject

"Ze kijkt, luistert, observeert, begrijpt en weet precies wat je nodig hebt."

Marieke over haar coachtraject

"Je daagde me uit om verder na te denken en te voelen dan ik gewend was..."

Monique

"Vandaag heb ik je ebook gelezen. Wat kan je het toch mooi verwoorden en opschrijven. Ik heb genoten, dank je wel!"

PV over haar coachtraject

Mijn gevoel en verstand kunnen nu dicht bij elkaar staan. Ik kijk hier heel positief op terug. Mijn motto nu, bewust genieten van het leven!

Laura over haar coachtraject

"Jij hebt mij de handvatten gegeven om naar mezelf te luisteren en mezelf soms een schop onder de kont te geven."

Patricia over haar coachtraject

De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden.

Marjon over haar coachtraject

"Ik heb geleerd meer te luisteren naar mijn gevoel."

Janet over haar coachtraject

"Vanaf het begin was er vertrouwen en tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en serieus genomen."
Lees alle ervaringen van klanten