inspiratie...

CoachCafe Noordwijk

Voor coaches en trainers

Waarom Coachcafé Noordwijk? Vanuit mijn eigen behoefte aan verbinding, verdieping in het vak en het delen met vakgenoten ben ik, inmiddels alweer een aantal jaren geleden, CoachCafé Noordwijk gestart. Ik kan met trots zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot een fijne, inspirerende groep mensen uit de gehele streek. Vanuit onze prachtige dorp aan de kust verzorg ik deze bijeenkomsten die verbinden, informeren, motiveren en inspireren.

Ben jij ook coach en/of trainer die zoekt naar verbindingen, profilering, vakinhoudelijke gesprekken voor inspiratie en motivatie? Save the date!

Dinsdag 19 september 2017 | Hechting

Op dinsdag 19 september 2017 organiseer ik weer een nieuw CoachCafé. Deze keer heb ik Marja Krieger gevraagd ons meer te vertellen over hechting in relaties. 

Marja zegt hierover het volgende:
"Liefde, Hechting of Verbinding…..
Wat is liefde of verliefdheid eigenlijk, hoe kan dit ontstaan, wat doen wijzelf hierin en wat doet de ander?
En dan, daarna als de verliefdheid blijft, ga jij je dan hechten aan de ander, doet de ander dit of gaat dit samen?
En hoe houd je het dan op een positieve wijze levend?
 
Bovenstaande vragen kunnen in de lezing/workshop van zo’n 1,5 uur niet geheel worden beantwoord, maar ik hoop je in die korte tijd aan het denken te zetten over dit belangrijke onderwerp.
 
Als min of meer sociaal wezen heb je nl. te maken met mensen, die om je heen zijn, die belangrijk voor je zijn. Iedereen heeft in zijn/haar leven een eigen patroon van omgaan met de ander ontwikkeld. Dit patroon heeft altijd invloed op de ander en vice versa. Het effect kan positief zijn, maar ook minder positief. Beide effecten hebben invloed op relatie(s).
 
In deze workshop/lezing hoop ik je wat inzichten te geven over jouw eigen patroon en die van ‘de belangrijke ander(en in je leven’; hoe deze patronen elkaar kunnen beïnvloeden/versterken en ik hoop je handvatten mee te kunnen geven, die je in je leven kunt gebruiken.  
 
Ik hoop jullie bij Astrid te mogen begroeten op dinsdagavond 19 september.

Tot dan! Marja Krieger, Relatie- en Gezinstherapeut, trainer en supervisor. Hier vind je meer info over Marja.

Kom je ook?

Ben jij coach/trainer? En wil je leren en geïnspireerd worden? Je bent van harte welkom bij deze bijeenkomst. Toegang is gratis en aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden, behalve je consumpties die je op deze avond zelf afrekent. Wil jij hierbij aanwezig zijn en delen in ons netwerk? Meld je aan via de Facebookpagina, LinkedIn groep of door mij een mail te sturen met de button onderaan deze pagina.

Datum: Dinsdag 19 september 2017
Locatie: Heeren van Noortwijck
Tijd: Inloop 19.30 | start 20.00 uur | einde 21.30 uur

Tot ziens bij CoachCafé Noordwijk!

Succesvolle groet,
Astrid

UW over haar coachtraject
Ik heb mezelf in de coaching voelen groeien, met als mooie bijkomstigheid niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak.
Meer referenties