Een dag helemaal voor jou...

Coaching in één dag

Een dag waarin wij samen, één op één, bezig gaan met jouw thema's. Wil jij werken aan het verhogen van je energie en zelfvertrouwen, leren 'nee' zeggen, communicatie, structuur en oplossingen? Maak exclusief gebruik van een dag boordevol inzichten, ervaringen, leermomenten, structuur en handvatten!

Heb je weinig tijd, maar wil jij wel één hele dag werken aan jouw groei en ontwikkeling als vrouw en ondernemer? Voor aanvang van deze dag bespreken we telefonisch je doelstellingen wat jij met deze dag wilt bereiken. Dit is het uitgangspunt voor de dag.

Wat kun je verwachten?

In de ochtend

Nadat ik jouw specifieke doelstellingen en mijn plan van aanpak met je doorneem, gaan we meteen aan de slag. We doen oefeningen, ik geef je uitleg, deel ervaringen en geef je tips en tricks. Je krijgt een mooi noteboek om tussendoor je inzichten en ervaringen op te kunnen schrijven, zodat je thuis in alle rust je ervaringen nog eens terug kunt lezen.

Lunch

Na een ochtend vol inzichten, ervaringen, leermomenten en handvatten, praten we ontspannen verder tijdens een uitgebreide lunch in het luxe restaurant BeachClub O aan het strand in Noordwijk. 

In de middag

De middag gaan we aan de slag met Lifecoaching outdoor. Een heerlijke wandeling buiten brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten wordt door wandelen geprikkeld. Een prettige bijkomstigheid is dat bij wandelen je lichaam hormonen produceert waardoor je lekker in je vel komt te zitten. Ik gebruik de natuur als inspiratiebron om het proces van coaching te verrijken en te verdiepen.

Afsluiting

We sluiten de dag succesvol af met terugkoppeling naar je doelstellingen en het verloop van onze samenwerking. We bespreken je actiepunten en de mogelijkheden waarmee jij je doelstellingen gaat doorvoeren. Na een week neem ik contact met je op voor evaluatie en voor eventuele vragen.

Wil je weten wat deze dag voor jou kan betekenen? Mail mij voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Investering: 695,00 euro
Locatie: Noordwijk
Tijdstip: 09.30 - 16.30 uur
JH over haar coachtraject
Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen...
Meer referenties