Lezing

Zestien jaar bouwde ik, samen met mijn man, aan een onderneming. Gaandeweg groeiden zowel zakelijke- als privé situaties me boven het hoofd en verloor ik mezelf in mijn rol als vrouw, echtgenote, moeder, ondernemer en directeur. Dat succes niet vanzelfsprekend is, vertel ik aan de hand van een aantal herkenbare situaties. In mijn verhaal neem ik je mee in mijn gedachten, emoties en gedrag tot op het diepste punt van mijn leven. 

Wat ik moest leren

Teleurgesteld in zoveel, krabbelde ik zonder greintje zelfvertrouwen weer op. Leerde leven en ondernemen vanuit vrouwelijke kracht en dat deel ik graag met je. In mijn interactieve lezing deel ik persoonlijke ervaringen, zodat ook jij gaat nadenken over jou leven en ondernemerschap. Geef ik tips hoe om te gaan met moeilijke situaties en hoe je daarmee succes kan ervaren. Kortom; mijn levensverhaal vol inspiratie, ontwikkeling en groei.

Wil je mijn verhaal horen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ontmoet je graag!


Dit is wat Birgitha Bakker MSc van Ondernemers Bootcamp zei over mijn lezing;

"Naar aanleiding van haar boek Succes ontmaskert... heb ik kennis gemaakt met Astrid. Diverse mensen uit mijn netwerk hebben haar aangeraden als spreekster. Astrid is een heel warme persoonlijkheid met oprechte aandacht voor de mensen met wie zij te maken heeft. Tijdens een van mijn events voor ondernemers, heeft Astrid op verrassende en openhartige wijze verteld over succes en ondernemerschap. Mooi om te zien hoe zij op geheel eigen wijze invulling gaf aan het onderwerp! Met haar verhaal zette zij ons aan het denken over ons eigen leven en ondernemerschap. @Astrid: hartelijk dank voor je openhartige verhaal!"
 
Janet over haar coachtraject
"Vanaf het begin was er vertrouwen en tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en serieus genomen."
Meer referenties