Referenties
"Het heeft me steviger gemaakt. Ik heb geleerd om anders naar situaties te kijken, waardoor ik beter voor mezelf kan zorgen."

Annet over haar coachtraject

Na een periode van meerdere tegenslagen in mijn leven ben ik overspannen geraakt en voelde me verloren in mijn eigen leven. Ik had begeleiding nodig om weer grip op mijn leven te krijgen. Een psycholoog en een cursus mindfulness hebben me de in eerste instantie weer op de been gebracht. Iemand attendeerde me erop dat Lifecoaching op hierna me zou kunnen helpen met de moeilijkheden waar ik nog mee overhoop lag, omdat lifecoaching maatwerk is. Samen hebben we mijn leerdoelen in kaart gebracht en samen zijn we deze ervaring aangegaan.
 
Het traject heb ik ervaren als intens, confronterend, heel erg nuttig en veilig. De tijdsduur van het traject vond ik ook prettig. Steeds na een sessie was er tijd nodig om de ervaring te verwerken en de aangereikte tools te leren toepassen in de dagelijkse situaties.

Astrid is een goede coach. Ze reikte de oefeningen aan maar liet me zelf het werk doen, liet me mijn eigen confrontaties aangaan en mijn eigen inzichten inzien. Met zachte hand heeft ze me richting mijn eigen oplossingen geduwd, een fijne coach. Overziend, leidend en begeleidend in je eigen traject. Een dame met zelf voldoende levenservaring om anderen te kunnen ondersteunen in hun struggles. En betrokken.

Het traject bestond uit voldoende sessies om meerdere doelen te bereiken waardoor ik het gevoel heb op meerdere vlakken vooruitgang te hebben geboekt en me geheel sterker ben gaan voelen.
 
Het heeft me steviger gemaakt. Het heeft me inzicht gegeven in gedragspatronen en wat daaraan ten grondslag ligt. Daarnaast heb ik methoden geleerd om anders naar situaties te kijken en te kunnen handelen waardoor ik beter voor mezelf kan zorgen. Het heeft me ook teruggebracht bij m’n gevoel. Het directe resultaat was dat iedere sessie me wat verlichtte. Wat ik als moeizaam en zwaar ervoer werd inzichtelijk gemaakt. Soms was ik na een sessie erg moe of emotioneel omdat het confronterende oefeningen zijn maar het krijgen van inzicht verlicht.
 
Ik ben blij dat ik dit traject heb gedaan. Anders denk ik dat ik dan veel langer zoekend was geweest naar de antwoorden die ik nu heb gekregen.

Annet Maarse