Bij mij borrelt het enorm
Zo valt na onze wandelsessie meer en meer alles op z'n plek en gun ik mezelf ook de tijd om mijn eigen proces op mijn eigen manier en stap voor stap te doen. En maak ik dingen niet groter dan dat ze zijn...

CZ over lifecoaching outdoor

Even een situatie schets, ik heb vanmiddag vrij genomen van mijn werk en ben schrijfopdrachten van de opleiding aan het uitwerken, de inschrijving bij KvK aan het regelen, domeinnaam geregeld en zit achter mijn laptop aan de keukentafel met uitzicht op mijn groene tuin, met zonnetje. De bloesemboom achter in de tuin staat op 'springen', de knoppen zijn bijna bloemetjes. Passend bij hoe ik mij voel. Dus op jouw vraag of ik dingen concreet heb kunnen maken, nu is blijkbaar de tijd er rijp voor. Via mijn opgebouwde netwerk van vrouwen in de 40, die naast een vaste baan, een eigen praktijk opbouwen, heb ik een eerste opdracht voor wandelcoaching voor een reïntegrerende werkneemster gekregen.

Zo valt na onze wandelsessie meer en meer alles op z'n plek en gun ik mezelf ook de tijd om mijn eigen proces op mijn eigen manier en stap voor stap te doen. En maak ik dingen niet groter dan dat ze zijn. Bij onze wandelsessie heb ik weer kunnen ervaren hoe belangrijk de natuur voor mij is, en hoe het mij in verbinding brengt met mezelf en de ander. Dank daarvoor!

Met warme en natuurlijke groet,
Christel