Dat blije gevoel....
Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen...

JH over haar coachtraject

"Als oudste, maar kleinste uit een groot gezin, stond ik altijd voor iedereen klaar. Niets was mij ooit teveel en ik regelde altijd alles. Van het kleine, spontane, blije meisje was tot een half jaar geleden niets meer over. Het liefst wilde ik onder de dekens wegkruipen, voelde mij afgedankt en onbegrepen, had geen zin meer in het leven en kon niet helder meer nadenken. Toen ik in contact kwam met Astrid, besloot ik ervoor te gaan! Ik wilde zó graag dat blije gevoel terug!

Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Al in de eerste wandelsessie kwam ik tot de ontdekking dat ik het verleden mag loslaten, maar ook verdrietig mag zijn. Dat ik periodes kan afsluiten om  vervolgens blij en gelukkig nieuwe wegen in te slaan. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen. Waarom ongelukkig zijn, terwijl ik inmiddels samen met mijn lieve echtgenoot een geweldig bedrijf run? Want ook al ben ik klein, ik ben het waard om mij GROOT te voelen en te zijn!!"