I believe I can fly
Astrid heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken, me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden, zweten en huilen en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen.

MB over haar coachtraject

I believe I can fly, I believe I can touch the sky…..

"In november 2013 kwam ik een advertentie van Astrid tegen in het Ondernemersbelang en instinctief heb ik gelijk een mail gestuurd. Ik wilde hulp en handvatten bij het omzetten van mijn bedrijf. Hoe anders is het gelopen. Terugkijkend op mijn coachtraject, bleek het voor mijn groei en ontwikkeling nodig trauma's uit het verleden aan te pakken en te ontrafelen. De rode draad van de coaching werd door Astrid bewaakt en als ik de draad kwijt was, voelde ik het vertrouwen van Astrid dat het goed zou komen. Ik kreeg de ruimte om volledig op mijn tempo inzicht te krijgen in wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. De oprechtheid van Astrid, het volledige vertrouwen en het respect in- en voor elkaar heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat.

Ik kijk terug op een heel bijzonder proces. Astrid als een gedreven, kundig en zeer ervaren coach, als mooi en bijzonder mens met passie voor haar vak en compassie met de klant. En ik? Ik voelde me in mijn diepste wanhoop beschermd, in mijn coaching gehoord en gezien en we deelden onze blijdschap over de stappen die ik heb gemaakt. Astrid heeft me inzicht gegeven in verschillende zaken, me naar binnen laten kijken, me laten zoeken en vinden, zweten en huilen en me meer dan eens gerustgesteld en me gewezen op mijn eigen kracht, lef en doorzettingsvermogen.

Met de hulp van Astrid ben ik een ander mens geworden. Dit traject heb ik met Astrid doorlopen en ik voel me zo gezegend door haar gecoacht te zijn. Mijn rugzak is leeg en met opgeheven hoofd en een grote glimlach treed ik de wereld tegemoet. Ik zit niet langer gevangen in mijzelf maar ik ben uitgevlogen. Ik weet wie ik ben, ik weet wat ik kan en ik weet precies wat ik wil.

Dank je wel Astrid voor het vertrouwen, je geduld, adviezen en geloof in mij. Ik koester onze mooie, waardevolle en bijzondere momenten en als ik ergens hulp bij nodig heb, dan weet ik je te vinden.

En voor wie dit leest en hulp nodig heeft, een duwtje in de rug en/of inzicht wil krijgen. Ik beveel Astrid van harte aan en daarnaast is coaching één van de mooiste dingen die je jezelf cadeau kunt geven."