Bewustwording...
Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, heb heel veel geleerd hoe ik dingen anders kan benaderen.....Ik heb mezelf weer teruggevonden.

MS over haar coachtraject

"Via een wederzijdse kennis kwam ik in contact met Astrid. Ik heb het nodige meegemaakt in mijn leven. Ouders hadden vaak ruzie. Zij zijn uiteindelijk, nadat ik zelf getrouwd ben, gaan scheiden. Na 16 jaar huwelijk ben ik ook zelf in een echtscheiding terecht gekomen. Mijn rugzak zat aardig vol en ik wilde dit graag voor een groot gedeelte leeg hebben.

Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met Astrid. Rustige vrouw, biedt een luisterend oor en ze geeft je inzicht om dingen anders te gaan bekijken. Ik heb een aantal sessies bij haar gehad en zij heeft van mij een totaal ander mens gemaakt. Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, heb heel veel geleerd hoe ik dingen anders moet benaderen.
Ik heb mezelf weer teruggevonden. Ben er nog lang niet maar Astrid heeft mij op de goede weg geholpen, waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Ik ben heel blij dat Astrid in mijn leven is gekomen!"