Referenties
"De afgelopen jaren heb ik meerdere therapieën gevolgd, maar op een of andere manier lukte het niet om bij de kern te komen."

Maaike over haar coachtraject

"Al jaren voelde ik dat er iets was wat mij tegenhield in het leven, alsof ik vaak langs de zijlijn sta van mijn eigen leven. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren meerdere psychotherapieën gevolgd, maar op een of andere manier lukte het niet om bij de kern te komen. Zodoende zocht ik op het internet en kwam toen de website van jou tegen. De beschrijvingen lezend, leek me dat passend voor mijn zoektocht naar mezelf. Toen ik op je website terechtkwam, klikte er iets bij mij. Het contact en het eerste gesprek versterkten dit gevoel. Ik wilde barrieres die mij tegenhielden oplossen en je gaf me het gevoel me daarbij te kunnen helpen.

Het traject heb ik als erg waardevol en fijn ervaren. Met jou als begeleider heb ik een aantal oude wonden kunnen laten helen. Wonden die al erg lang open lagen en er om schreeuwden om genezen te worden. Je begeleiding is rustig en met geduld en begrip. Het heeft me ruimte en rust in mijn hoofd en hart opgeleverd. En meer zelfverzekerdheid. Ook ontdek ik dat ik mezelf veel minder toesta om het slachtoffer te zijn. Je hebt me geholpen om bepaalde dingen af te sluiten, een plek te geven en daarmee bepaalde barrieres weggehaald. Dat is me heel erg waardevol en dierbaar.

Met als direct resultaat dat ik gelukkiger ben met mijzelf en mijn leven. Bepaalde fysieke pijnplekken zijn verdwenen, wat ook een teken is dat bepaalde problemen daadwerkelijk zijn opgelost, een plaats hebben gekregen. Nu op de langere termijn merk ik dat, na een vervelende periode in mijn leven, ik sneller weer opkrabbel en mezelf bijeenpak. Dat geeft een sterk en goed gevoel. Er zijn nog steeds punten van aandacht en het blijft werken aan mezelf, maar ik heb er nu veel meer lol in.  Als ik dit traject niet had gevolgd was er waarschijnlijk niet veel veranderd en was ik nog steeds op zoek en ontevreden. Constant op zoek zijn naar iets waarvan je niet weet wat precies is dodelijk vermoeiend.

Astrid is een pure, integere maar open en leuke vrouw. Ze luistert oprecht zonder te oordelen en helpt zoeken naar de handvatten die je nodig hebt om de uitdagingen met jezelf aan te gaan. Mij heeft ze zeker geholpen. Ga dus naar Astrid als je zelf niet verder komt in je leven. Laat haar je daarbij helpen. Het is heel verhelderend als je via andere invalshoeken naar jezelf en je omstandigheden en omgeving kan kijken."

Maaike Westerbeek van Eerten