Referenties
"Je daagde me uit om verder na te denken en te voelen dan ik gewend was..."

Marieke over haar coachtraject

Omdat ik me volledig met mijn eigen praktijk bezig ging houden wilde ik dit, in combinatie met mijn gezin, in goede banen leiden. Daarvoor zocht ik begeleiding/coaching. 

Het traject heb ik als zeer zinvol ervaren. Het voelde fijn om af en toe eens even stil te staan (letterlijk en figuurlijk) en te praten over wat ik aan het doen was. Je daagde me uit om verder na te denken en te voelen dan ik gewend was. Je daagde me uit om uit mijn comfortzone te stappen, had veel aandacht voor gevoel, maar tegelijkertijd ook praktisch ingesteld.

Eerder heb ik niet zo stil gestaan bij hoe ik me gedraag en waarom ik dat doe. Ik heb veel over mezelf geleerd en kan hiermee verder, met als directe resultaat dat ik meer voel. Ik dacht heel rationeel te zijn maar jij hebt me duidelijk gemaakt dat ik veel beslissingen op gevoel maak. Daardoor gebruik ik mijn gevoel nu bewuster. Ik probeer er meer naar te luisteren. Dat lukt soms, nog niet altijd. Op langere termijn hoop ik dit vast te kunnen houden, maar ik denk dat ik daar nog wel weer wat hulp van jou bij kan gebruiken. Het geeft me een goed beeld van mezelf in de context van mijn praktijk en omgeving. Ik weet nu beter wat ik doe en waarom.
 
Dankjewel voor alles, ik heb veel aan de gesprekken en jouw adviezen gehad. Van tevoren had ik niet gedacht dat ik zoveel zou leren, het voelde als een verdere ontwikkeling van mezelf. Ik kan dan ook zeker aanraden om kennis met jou te maken. Ik vond met name jouw ervaring als vrouwelijke ondernemer passend en prettig. 

Groetjes, Marieke van Kampen