Bewust genieten....
Mijn gevoel en verstand kunnen nu dicht bij elkaar staan. Ik kijk hier heel positief op terug. Mijn motto nu, bewust genieten van het leven!

PV over haar coachtraject

"Begin dit jaar heb ik contact gezocht met Astrid en haar gevraagd mij te helpen om meer inzicht in mijzelf en meer passie en ambitie werk gerelateerd te krijgen.

Astrid heeft mij opnieuw doen inzien waar ik goed in ben. De tijd zal leren wat ik hier nog mee kan en wil doen. Voor nu zie ik nieuwe mogelijkheden in mijn huidige baan. Daarin heb ik de rust terug gekregen.

Ook heeft Astrid mij doen beseffen dat het allemaal om je gevoel gaat, hoe zich dat uit en wat je er vervolgens mee doet. Mijn gevoel en verstand kunnen nu dicht bij elkaar staan. Ik weet nu hoe ik lichamelijke spanning los kan laten. Daarbij heb ik geleerd hoe ik gevoel van de ander bij de ander kan laten. Een ander kunnen aanvoelen is mooi, maar in mijn geval kon deze ook heel erg in verwarring komen met mijn eigen gevoel.

Lieve Astrid, ik wil je bedanken! Vanzelfsprekend zal ik moeten blijven `werken` aan mezelf, het zijn patronen die moeten worden onderbroken. Dit zal nog best een lastige klus worden. Maar voorlopig heb ik genoeg handvatten om aan vast te houden. Ik kijk hier heel positief op terug. Mijn motto nu, bewust genieten van het leven!"