Referenties
"Ik heb dingen direct kunnen toepassen in mijn werk, vooral in de omgang met andere mensen en hoe ik de dingen aanpak die ik voor elkaar wil krijgen."

Saskia over haar coachtraject

"Hoi Astrid,

De reden dat ik bij je kwam was omdat jij gericht bent op ondernemerschap en de ervaring als zodanig die je hebt. Mijn doel was om uit te zoeken of ik als zelfstandig ondernemer verder wilde. Dat is voor mij nu niet meer van toepassing. De coaching heeft me met name op persoonlijk vlak en hoe ik als persoon in een professionele organisatie functioneer, veel gebracht.
 
In het begin was het wat ongemakkelijk, maar door de sessies heen kon ik me steeds meer openstellen. Anders dan voorheen houd ik me nu beter staande. Ik heb dingen direct kunnen toepassen in mijn werk, vooral in de omgang met mensen en hoe ik de dingen aanpak die ik voor elkaar wil krijgen. Ook hebben ze inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is en waar mijn grenzen liggen. Het heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Je bent een heel fijn persoon en hebt een prettige stijl van coaching. Jouw stijl zorgde ervoor dat ik me open kon stellen en dus dat de coaching effectief werd. Een hele prettige ontspannen sfeer. Ook de buitensessie was leuk en inspirerend.
 
Bedankt voor je coaching, heb er veel plezier van in mijn werk!

Groetjes, Saskia Valkenhoef"