Rust en warmte...
Ik heb er geleerd, ik heb mij verder ontwikkeld en heb ook genoten van de energie, het gemak en de doortastendheid van Astrid. Voor mijn tweede studiejaar doe ik weer leersessies....

WS over haar coachtraject

"Ik heb Astrid benaderd om mij te begeleiden bij mijn eigen opleiding tot LifeCoach. In het eerste opleidingsjaar deed ik mijn 4 leersessies bij haar. Enerzijds voor mijn eigen ontwikkeling, anderzijds om te ervaren hoe een andere coach het proces van coaching begeleidt. Met een kritisch oog ben ik dan ook bij Astrid binnengestapt.
Eenmaal bij Astrid binnen viel mij de rust en warmte op. De gespannen coach in opleiding was op zijn gemak. Als snel werd ik door Astrid door een aantal levensvragen heengeleid. Ze gebruikte er diverse coachingstools voor als bodydrumrelaese, het actiewiel en werken met deelpersoonlijkheden.
Geen kritiek, louter lof voor haar aanpak. Ik heb er geleerd, ik heb mij verder ontwikkeld en heb ook genoten van de energie, het gemak en de doortastendheid van Astrid. Voor mijn tweede studiejaar doe ik weer leersessies, Astrid heb ik al benaderd."