Eén op één coaching
Persoonlijk leiderschap
De enige die jouw leven en ondernemerschap de kant op kan sturen die jij wilt, ben jij. Wat daar voor nodig is leer je in dit proces van ontwikkeling en transformatie. Je leert valkuilen herkennen, gevoelens interpreteren en je intuïtie ontwikkelen.
Ja, dat wil ik ook
Gratis advies via Skype
Plan je gratis Skype gesprek
Soms weet je gewoon niet wat je moet doen of waar je moet beginnen. Misschien twijfel je, heb je een vraag of wil je mijn advies. Geen probleem! Meld je aan voor een gratis Skype gesprek en ik help je verder!
Ja, dat wil ik ook
Life coaching out door
Kom in beweging!
Wat vind jij dat er moet veranderen? Waar gaat het over en wat kan jij doen? Ik laat het je voelen, zien en ruiken! Trek je wandelschoenen aan, we gaan naar buiten!
Ja, dat wil ik ook

Hulp bij doelstellingen door personal life coach

Onze huidige maatschappij is gebaseerd op logica, verstand en doelgericht ondernemen. Hierdoor hebben de meeste vrouwen, net als ik, geleerd deze met name mannelijke kwaliteiten te ontwikkelen en hoog te waarderen. En dat is prima, want dit is ook heel belangrijk en waardevol. Maar met enkel deze kwaliteiten zijn wij vrouwen niet compleet. We zijn nog zoveel méér. Door deze eenzijdige ontwikkeling zijn onze vrouwelijke kwaliteiten als innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie verwaarloosd.

Wij lopen vast omdat we die kwaliteiten van onszelf kwijt zijn geraakt, we ze ontkennen of omdat ze onderontwikkeld zijn. Daardoor voelen we ons vaak incompetent, leeg of verscheurd, waardoor we twijfelen en ons aanpassen. We zoeken houvast in materiële zaken, in relaties, in status, in hobby’s, en we klampen ons vast aan de verschillende rollen die we vervullen.

Nieuw Vrouwelijk ondernemerschap

Elke ondernemer wordt geconfronteerd met haar beperkingen. Als ondernemer ben jij zelf degene die jouw ambities het meeste in de weg staat. Dat is wat je noemt het glazen plafond. Daar hoef je je zeker niet door tegen te laten houden! Dus wat doe je? Blijf je onder dat plafond hangen? Of besluit je er doorheen te breken en je ambities waar te maken? Als jij kiest voor het laatste, dan help ik je verder. Hierboven zie je mijn aanbod. Genoeg mogelijkheden om de volgende stap in jouw ontwikkeling te kunnen maken.

De volgende stap

In mijn aanbod vind je de mogelijkheid voor een gratis Skype gesprek waarbij je vragen kan stellen, ik je feedback en advies geef over jouw volgende stap. Een gratis bijeenkomst voor vrouwen die graag een constructief gesprek voeren tijdens een doel-, lef- of netwerkgesprek By Women Inc. Een workshop waarbij ik je meer vertel over mijn coaching en je leer gevoel en intuïtie te gebruiken in je leven en ondernemerschap. Mijn programma Werk aan je POP helpt je stap voor stap ontwikkelen door middel van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. In mijn één-op-één coachtraject help ik je in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces met het herkennen van je kwaliteiten en valkuilen, leer ik je luisteren naar je gevoel en intuïtie, help je richting bepalen en je strategie te kiezen. Dan wordt succes jouw keuze.

Voel je vrij om je aan te melden voor een van de mogelijkheden in mijn aanbod. Heel graag help ik jou verder om alles uit jezelf en je bedrijf te halen.