Weg met die belemmeringen!
Boek een vrijblijvend adviesgesprek
Ben jij er klaar mee om steeds weer tegen hetzelfde probleem aan te lopen? Ben je het zat om nachten wakker te liggen van de stress? Wij helpen je ontdekken waar de schoen wringt en wat er moet gebeuren om meer levensgeluk te ervaren.
Ja, dat is iets voor mij
Creëer jouw ideale leven
Eén op één Life coaching voor meer levensgeluk
Leef jij je leven, maar denk je vaak 'is dit het nu?' Heb je het gevoel dat er meer in jou zit? Wil je andere keuzes maken die jou gelukkiger maken, maar weet je niet hoe? Dan hebben wij goed nieuws voor je!
Ja, dat is iets voor mij
Groei door!
Adviesgesprek voor ondernemers
Als ondernemer raak je door de hoeveel taken en verantwoordelijkheden gemakkelijk de grip op je business kwijt. Plan een gesprek met Astrid om te ontdekken waar de schoen wringt en hoe je dat kan veranderen.
Ja, dat is iets voor mij
Persoonlijk OntwikkelingsPlan
Ontwikkeling voor ondernemers
Je bent altijd bezig met de groei en ontwikkeling van je bedrijf en je mensen. Dan is het toch heel logisch dat je óók als directeur, ondernemer of manager persoonlijke doelen stelt en groeit? Ga aan de slag met jouw POP!
Ja, dat is iets voor mij
Groeien in een team van Life coaches
Profileer je via Lifecoach.nl
Ben jij Life coach, heb je je eigen praktijk en zoek je zichtbaarheid en vindbaarheid? Profileer je via Lifecoach.nl, bouw aan je eigen praktijk en groei in een team van Life coaches.
Ja, dat is iets voor mij
Life coaching out door
Kom in beweging!
Loop je vast in je eigen gedachten en kom je er niet meer uit? Dan is de beste remedie; naar buiten! Onze gerichte vragen trekken je uit je gedachtenstroom en laten je zien dat het ook anders kan. Trek je wandelschoenen aan, we gaan naar buiten!
Ja, dat is iets voor mij
Loop je rond met vragen of problemen?
Het antwoord op levensvragen!
Wat houdt jou bezig? Waarom lukt het niet? Waar loop je steeds tegenaan? Waar lig je 's nachts wakker van? Met deze oefening vind je de antwoorden op levensvragen.
Ja, dat is iets voor mij

Hulp bij doelstellingen door personal life coach

Onze huidige maatschappij is gebaseerd op logica, verstand en doelgericht ondernemen. Hierdoor hebben de meeste vrouwen, net als ik, geleerd deze met name mannelijke kwaliteiten te ontwikkelen en hoog te waarderen. En dat is prima, want dit is ook heel belangrijk en waardevol. Maar met enkel deze kwaliteiten zijn wij vrouwen niet compleet. We zijn nog zoveel méér. Door deze eenzijdige ontwikkeling zijn onze vrouwelijke kwaliteiten als innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie verwaarloosd.

Wij lopen vast omdat we die kwaliteiten van onszelf kwijt zijn geraakt, we ze ontkennen of omdat ze onderontwikkeld zijn. Daardoor voelen we ons vaak incompetent, leeg of verscheurd, waardoor we twijfelen en ons aanpassen. We zoeken houvast in materiële zaken, in relaties, in status, in hobby’s, en we klampen ons vast aan de verschillende rollen die we vervullen.

Elke ondernemer wordt geconfronteerd met zijn of haar beperkingen. Als ondernemer ben jij zelf degene die jouw ambities het meeste in de weg staat. Genoeg mogelijkheden om de volgende stap in jouw ontwikkeling te maken.

De volgende stap

Als Executive Life coach luister ik naar situaties, creëer inzicht en help hen deze op waarde te schatten. Daarnaast help ik bij communicatie, het stellen van grenzen, het verbeteren van balans in werk en privé, het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten. Vermoedens en/of onzekerheden worden bevestigt of juist ontkracht en situaties opgelost, zodat zij weer grip krijgen op hun leven en ondernemerschap. Omdat ik daarbij het eigen vermogen aanspreek, halen zij meer rendement uit zichzelf en hun organisatie.

Wil jij weer grip op je leven en ondernemerschap?


Jij bent de baas over jouw leven en ondernemerschap. Mijn life coaching doet jou vertragen en ik help om inzicht te krijgen in jezelf als mens, ondernemer en/of leidinggevende. Door de gesprekken die we voeren help ik je aan nieuwe perspectieven en mogelijkheden, waardoor lastige issues opgelost kunnen worden. Jij gaat jouw wensen omzetten in actie. Je leert bewust je kwaliteiten inzetten, je leert luisteren naar je gevoel, je ontwikkelt je intuïtie en bepaalt de richting om je doelen te bereiken.

Voel je vrij om je aan te melden voor een van de mogelijkheden in mijn aanbod. Heel graag help ik jou verder om alles uit jezelf en je bedrijf te halen.

Ik ontmoet je graag!