Lifecoach logo

Ons aanbod

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod. Neem gerust een kijkje wat wij je te bieden hebben en neem contact op als je meer wilt weten.

Hoofdenhartverbinden

door Dagmar van Pelt

Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt ligt opgeslagen in je geheugen en heeft bijgedragen aan jouw ontwikkeling. De herinneringen aan je ervaringen met bijbehorende gedachten en gevoelens hebben effect op jouw gedrag zoals je dat nu doet en ervaart.

Begeleidingmetvrageninjedagelijksleven

door Tom van der Linde

Mensen die bij mij komen zijn vastgelopen in hun privéleven of werksituatie. Vaak met patronen waar zij niet uitkomen of zelf geen zicht op hebben. Wel is er een besef dat ze er alleen niet uitkomen en hier hulp bij willen.

Bewusteleefstijlenvitaliteitsbeleving

door Karin van den Oever

Om echt jezelf te kunnen zijn, is loskomen van oude denk- en gedragspatronen essentieel. Dat wat je jezelf of door anderen is aangeleerd is functioneel geweest, maar past het nog bij je?

Creëerjouwidealeleven

door Astrid Koelewijn

Ben jij niet gelukkig? Denk jij ‘is dit het nu?’ Heb je het gevoel vast te zitten? Je wilt graag anders, maar het lukt niet (meer)?

Dan moet je echt even verder lezen!

Vrijblijvendadviesgesprek

door Astrid Koelewijn

Ben jij er klaar mee om steeds weer tegen hetzelfde probleem aan te lopen? Ben je het zat om nachten wakker te liggen van de stress?

Ik help je ontdekken waar de schoen wringt en wat er moet gebeuren om meer levensgeluk te ervaren.

VanBlokkadenaarPlan

door Astrid Koelewijn

In de online training ‘Van blokkade naar Plan,’ neem je jouw leven onder de loep en maak je een concreet plan waarmee jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen. Zo voorkom je dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten en creëer je kansen.

Hulp bij doelstellingen door personal life coach

Mensen lopen vast omdat zij de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Zij ontkennen zichzelf of hebben niet geleerd te luisteren naar wat zich vanbinnen afspeelt. Daardoor voelen mensen zich vaak incompetent, leeg of verscheurd en gaan twijfelen en zich aanpassen.

Lees meer!

Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden en schrijf mij in voor de ebook aanvraag en voor de nieuwsbrief.
    Lifecoach logo

    Voor succesvol leven en werken.

    Wij zoeken life coaches!