Lifecoach logo

Begeleiding met vragen in je dagelijks leven

Mensen die bij mij komen zijn vastgelopen in hun privéleven of werksituatie. Vaak met patronen waar zij niet uitkomen of zelf geen zicht op hebben. Wel is er een besef dat ze er alleen niet uitkomen en hier hulp bij willen.

In een eerste gesprek/intake bekijken we of er een klik is tussen ons en of ik de geschikte persoon ben om jou te begeleiden met je hulpvraag. Als dit het geval is, geef ik een indicatie van het aantal sessies dat we nodig zullen hebben om jouw persoonlijke doelen/wensen te realiseren.

In een coachovereenkomst maken we deze afspraken concreet, zodat we weten van elkaar waar we op inzetten. Zo stemmen we een verwachting af naar de toekomst en hebben we een mooie basis om vanuit te werken.

 

Waar loop je mee rond?

1. Veel vóórkomende situatie/hulpvragen?

 • Ik loop vast en voel me gevangen in de situatie. Ik probeer van alles en toch lukt het me niet om eruit te komen.
 • Het overvalt me, die opkomende woede. Ik heb mezelf niet in de hand. Plots ben ik boos of agressief, zonder dat ik het wil. Achteraf had ik het niet zo gewild en toch is het weer gebeurd. De schade moet ik vervolgens herstellen.
 • Ik leef mijn leven, maar om nu te zeggen dat het genieten is? Nee. Ik mis die sprankeling. Het voelt vlak, somber, ben ik nu depressief? Dit is niet altijd zo geweest. Ik zou het anders willen, maar hoe?
 • Er wordt van alles van mij verwacht. Zo voelt het. Ik wil dan voldoen aan die verwachtingen. Bij mijn ouders of vrienden bijvoorbeeld. Maar wat wil ik eigenlijk zelf? Dat weet ik amper.
 • Ik dacht dat ik er vanaf was. De nodige therapie heb ik gehad inmiddels. Wéér therapie is niet de oplossing. Het ligt achter me en de situatie vraagt nu een ander antwoord. Zou een coach daarbij kunnen helpen?

 2. Herkenbaar?

Of lijkt het er op? Het zijn vraagstukken die ik terugzie in sessies die ik geef.

Thema’s als worstelingen, grenzen & boosheid, onzekerheid, je veilig voelen, trauma’s (zowel groot als klein) komen aan bod. Verlang jij om je vrij te voelen? Te weten wat je wilt? Een bepaalde speelsheid te hebben in je leven? Of gewoon helderheid hebben in wat je te doen staat? Dat kan.

3. Wat kun je verwachten?

De sessies duren ongeveer een uur. Naast gesprekken kunnen we ervaringsgerichte technieken/methoden inzetten. Bijvoorbeeld Voice Dialogue, Bio-energetica, Mindfulness, visualisaties of opstellingen. Dit biedt extra inzichten en diepgang.

Mijn aanpak is direct, intuïtief en in het moment. Uiteraard afgestemd op wat past bij jou en waar jij je goed bij voelt. De ervaring leert dat er een aantal sessies nodig zijn om tot de kern te komen en het gewenste resultaat in je dagelijks leven te hebben. Denk dan aan 5 tot 8 sessies, en soms is 1 of 2 sessies voldoende.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten?

  Laten we kennismaken. Dan kijken we of er een klik is en of ik je kan helpen.

  Als dit het geval is, stellen we doelen vast waar we aan gaan werken en geef ik een indicatie van het aantal sessies. Dit leggen we vast in een coach overkomst wat het kader biedt waar vanuit we werken.

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Tom

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Wij zoeken life coaches!