Lifecoach logo

Hoofd en hart verbinden

door Dagmar van Pelt

Ik wil dit ook!

Dit gaan wij doen!

Mensen bij wie het hart en hoofd verbonden zijn, staan stevig en met beide benen op de grond. Zij voelen zelfvertrouwen, herkennen de keuzes van hun hart en handelen ernaar.

Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt ligt opgeslagen in je geheugen en heeft bijgedragen aan jouw ontwikkeling. De herinneringen aan je ervaringen met bijbehorende gedachten en gevoelens hebben effect op jouw gedrag zoals je dat nu doet en ervaart.

Als holistisch therapeut ervaar ik dagelijks bij mijn klanten hoe hun gedrag bepalend blijkt voor hoe zij in verbinding staan met anderen en draagt hun gedrag in meer of mindere mate bij aan het uiteindelijke doel dat zij willen bereiken.

Elk mens ontwikkelt patronen en overtuigingen die jarenlang dienend zijn, totdat je op een dag merkt dat deze eerder belemmerend dan dienend werken. Dan wordt het tijd om er, samen met mij als holistisch therapeut, mee aan de slag te gaan.

Ingesleten patronen en kernovertuigingen kunnen transformeren en ook jouw levens- en werkgeluk aanzienlijk verbeteren. Hoe zou het voor jou zijn als je elke dag kan genieten in het hier-en-nu, omdat je 100% jezelf bent?

Patronen inzichtelijk maken

Samen maken wij op een holistische manier inzichtelijk welke patronen en overtuigingen bepalend zijn geweest voor jouw gedrag. Samen ontdekken wij hoe deze tot stand zijn gekomen en op welke manier deze jou belemmeren en bovenal in welke situaties.

Als holistisch therapeut gebruik ik verschillende methoden, zoals gespreks- en NLP-technieken, maar ook mindfulness- en systemische methodes en analyses. In een Life coachtraject werken wij stap voor stap toe naar jouw gewenste doel, waarbij jij in actie komt om het leven te leven zoals jij dat voor ogen hebt.

Kennismaken?

Het aantal Life coachsessies hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag, waarbij ik je adviseer in de keuze van een voor jou geschikt traject.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten?

   

  Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek en bespreek ik met je wat ervoor nodig is om jouw hart op een holistische manier met je hoofd te verbinden.

  Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Dagmar

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.