Lifecoach logo

Hoofd en hart verbinden

Mensen bij wie het hart en hoofd verbonden zijn, staan stevig en met beide benen op de grond. Zij voelen zelfvertrouwen, herkennen de keuzes van hun hart en handelen ernaar.

Dit gaan wij doen!

Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt ligt opgeslagen in je geheugen en heeft bijgedragen aan jouw ontwikkeling. De herinneringen aan je ervaringen met bijbehorende gedachten en gevoelens hebben effect op jouw gedrag zoals je dat nu doet en ervaart.

Uiteindelijk is je gedrag bepalend voor hoe je in verbinding staat met anderen en draagt je gedrag in meer of mindere mate bij aan het uiteindelijke doel dat je wilt bereiken.

Elk mens ontwikkelt patronen en overtuigingen die jarenlang dienend zijn, totdat je op een dag merkt dat deze eerder belemmerend dan dienend werken. Dan wordt het tijd om er, samen met mij, mee aan de slag te gaan.

Ingesleten patronen en kernovertuigingen kunnen transformeren en ook jouw levens- en werkgeluk aanzienlijk verbeteren. Hoe zou het voor jou zijn als je elke dag kan genieten in het hier-en-nu, omdat je 100% jezelf bent?

Patronen inzichtelijk maken

Samen maken wij inzichtelijk welke patronen en overtuigingen bepalend zijn geweest voor jouw gedrag. We ontdekken hoe deze tot stand zijn gekomen en op welke manier deze jou belemmeren en bovenal in welke situaties.

Aan de hand van verschillende gespreks-, NLP-technieken, als ook systemische analyses, werken wij in een Life coachtraject toe naar jouw gewenste doel, waarbij verandering in gedrag tot stand komt.

Kennismaken?

Bij de keuze van een traject adviseer ik je. Het aantal Life coachsessies hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten?

   

  Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek en bespreek ik met je wat ervoor nodig is om jouw hart met je hoofd te verbinden.

  Laat hiernaast je gegevens achter en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Dagmar

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Wij zoeken life coaches!