Introductiebijeenkomst

Samenwerken met Lifecoach.nl

Ben jij Life coach en wil je bouwen aan je eigen praktijk? Graag vertel ik je mijn plannen over hoe we samen succesvol kunnen zijn. Kom langs en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken.

Samen maken we het verschil!


Life coaching is een vak. Een vak dat je leert door een gedegen opleiding, waarbij je - als het goed is - veel van je persoonlijke ervaringen hebt verwerkt. Met maar één doel: zelfbewust succesvol leven en werken.

Omdat tegenwoordig iedereen met een willekeurige opleiding zichzelf Life coach kan en mag noemen, is het vinden van klanten een nóg grotere uitdaging waarbij een potentiële klant geen kwaliteitsverschil herkent. Samen gaan we dáár verandering in brengen. 

Tijdens deze introductiebijeenkomst maak je kennis met mij en mijn plannen. Graag hoor ik jouw doelen om te ontdekken of een samenwerking tot de mogelijkheden behoort. Omdat ik geloof in de kracht van samen geef ik andere Life coaches graag de mogelijkheid om zich als Life coach te profileren en om van hun praktijk een succes te maken.

Interesse in een samenwerking?

Ben jij een gemotiveerde Life coach die staat voor kwaliteit? Wil je jouw bijdrage leveren om ons vak te laten groeien? Vul hiernaast je gegevens in en ik ontmoet je graag!

Datum:
Tijd: inloop: 19.30 | start: 20.00 uur | einde: 22.00 uur
Locatie: Keyserswey 57 in Noordwijk ZH
Kosten: 15,00 euro (exclusief btw)

Let op! Er is maar beperkt plek.
Meld je aan door hiernaast je gegevens in te vullen. Je ontvangt alle informatie en de factuur via mail. 

Tot dan!

Astrid