Kom in beweging!

Life coaching out door

Life coaching out door

In deze 1,5 uur durende één op één wandeling doen wij een beroep op jouw intuïtie en je inlevingsvermogen. Wij laten je anders denken waardoor je oude gedachtepatronen gaat loslaten en nieuwe zich kunnen ontwikkelen. Je intuïtie bevorderd en je creativiteit neemt toe.

Tijdens een heerlijke wandeling gebruiken wij de natuur als inspiratiebron om daarmee het proces van coaching te verrijken en te verdiepen. Je gaat zien waar groei en ontwikkeling mogelijk is en je wordt je bewust van nieuwe mogelijkheden. We laten het je voelen, zien en ruiken!

Wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel.

Creativiteit, intuïtie en intellectuele helderheid wordt door wandelen geprikkeld. Veel artiesten, musici, wetenschappers en filosofen gaan regelmatig de buitenlucht in om inspiratie op te doen. Een prettige bijkomstigheid bij wandelen is, dat je lichaam hormonen vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Kom uit je kantoor en zet je zintuigen op scherp voor inspiratie, motivatie, energie, groei en ontwikkeling! Vul nu hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Locatie | Omgeving Noordwijk of Arnhem

Tijd | in overleg.

Prijs € 150,00 (incl. btw 181,50)

Tot dan!