Ontwikkeling voor ondernemers

Persoonlijk OntwikkelingsPlan

Werken aan je Persoonlijk OntwikkelingsPlan


Als ondernemer, directeur of manager ben je altijd bezig met de ontwikkeling van je bedrijf of organisatie en je team. Dan is het toch heel logisch dat ook jij persoonlijke doelen stelt, grenzen verlegt en meegroeit in dat wat je voor ogen hebt?


Waarin kan jouw functioneren verbeteren? 


In één op één Life coachsessies gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je om duidelijke doelstellingen te benoemen en ik geef je zicht op blinde vlekken bij jezelf én je bedrijf. We bespreken wat er moet veranderen en hoe jij dat gaat doen. En daarmee ben ik je stok achter de deur.
 

Werk aan je POP!


In dit programma komen wij één keer per maand samen om aan jouw Persoonlijke ontwikkelingsplan te werken. Tijdens onze sessies laat ik je op een verrassende manier naar jezelf en je bedrijf kijken. 

Ik help je aan inzichten, geef je andere perspectieven, persoonlijke issues lossen wij op en ik geef je praktische handvatten. Je werkt jouw plan van aanpak zelfstandig uit en gaat er direct mee aan de slag.

Bij onze volgende bijeenkomst bespreken we de resultaten en wat de volgende stap is. Je vult nieuwe doelstellingen aan en zo werk je stap voor stap aan jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.


Voor wie?


Dit traject is geschikt voor directie, managers en ondernemers die zichzelf een spiegel durven voorhouden met als doel het verbeteren van hun rol in hun organisatie.


Wat gebeurt er als je bedrijf groeit, maar jij niet?


Onze actie- en doelgerichte bijeenkomsten geven meer inzicht in jezelf en je business, je lost persoonlijke issues op, onze gesprekken geven je ontspanning en controle, wat helpt om progressie te bewerkstelligen.


Wat levert het je op?

 
  • Concreet plan van aanpak
  • Realistische en haalbare actiepunten
  • Inzichten, inspiratie en herkenning
  • Een stok achter de deur
  • Ontspanning en controle over situaties
  • Praktische handvatten
  • Motivatie
  • Het realiseren van je doelen
We werken samen op basis van commitment, in een veilige omgeving met waarborging van vertrouwelijkheid en anonimiteit. 


Boek direct jouw POP adviesgesprek!


Heb je nog vragen? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op. Of vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Wij kijken naar je uit!