Jij bent de baas!

Eén op één coaching

Jij bent de baas!

Merk je dat zaken niet gaan zoals je wilt? Loop je rond met twijfels, frustraties, lig je 's nachts te piekeren en vraag je je af; hoe kan dit en hoe los ik dit op?

Het karakteriseert vrouwelijke ondernemers. In de veelheid aan taken als vrouw, ondernemer en/of moeder raak je gemakkelijk de grip op jezelf en je ondernemerschap kwijt. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Hoe zou het zijn als je opnieuw grip op jezelf en je bedrijf hebt waardoor je weer positief en gemotiveerd onderneemt.

In onze sessies gaan we telkens uit van jouw actuele situatie en werken actief aan de verandering die jij wenst. Ik help je aan inzichten, zodat je begrijpt waarom dingen gaan zoals ze gaan, waarmee jij weer de touwtjes in handen krijgt.

Ik help je patronen herkennen en gevoelens interpreteren, die jouw helpen behoeften en verlangens te verwoorden en uit te spreken. Zo ontstaat er ruimte om zaken anders aan te pakken. Je leert je kwaliteiten inzetten waardoor je je gezien, gehoord en je gewaardeerd voelt.

Wil jij dit ook?

In een kosteloos eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw ontwikkelingspunten.

Het traject bestaat uit een serie gezamenlijke gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 
Er kunnen opdrachten worden gegeven om thuis te doen, maar de belangrijkste verandering ontstaat tijdens onze gesprekken. De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van je behoefte. Meestal in het begin tweewekelijks en vervolgens 1 keer per 3 of 4 weken. De hoeveelheid gesprekken hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag.

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op. 

Tot dan! Astrid