Jij bent de baas!

Eén op één coaching

Jij bent de baas!

Als directeur, manager of ondernemer raak je door de veelheid aan taken gemakkelijk de grip op jezelf, je leven en je organisatie kwijt. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Life coaching voor meer ontspanning, plezier en controle over je organisatie.

Merk je dat zaken niet gaan zoals je wilt? Loop je rond met twijfels, frustraties, lig je 's nachts te piekeren en vraag je je af; hoe kan dit en hoe los ik dit op?

Als vrouw, moeder, echtgenote en voormalig directeur van een reclamebureau met vijftien medewerkers weet ik er alles van. Het karakteriseert directeuren, managers en ondernemers. In de veelheid aan taken raak je gemakkelijk de grip op jezelf, je leven en je organisatie kwijt. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Als directeur, manager of ondernemer heb je grip op jezelf, je leven en je organisatie nodig om ontspanning, geluk en plezier te ervaren.

Bij Life coaching draait het niet alleen om het vinden van de oorzaak waardoor je tijdens werk of thuis moeilijkheden ervaart. Life coaching zorgt ervoor dat je ervaringen doorleeft, met ontspanning met nieuwe mogelijkheden als resultaat.

In onze sessies gaan we telkens uit van jouw actuele situatie, waarbij ik je help om patronen te herkennen, gevoelens te interpreteren waardoor er een nieuw perspectieven kunnen ontstaan. Door samen te werken aan realistisch keuzemogelijkheden begint verandering richting jouw gewenste doel.

Wil jij dit ook?

In een kosteloos eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw doelstellingen.

Het traject bestaat uit een serie gezamenlijke gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 
Er kunnen opdrachten worden gegeven om thuis te doen, maar de belangrijkste verandering ontstaat tijdens onze gesprekken. De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van je behoefte. Meestal in het begin tweewekelijks en vervolgens 1 keer per 3 of 4 weken. De hoeveelheid gesprekken hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag.

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op. 

Tot dan! Astrid