Jij bent de baas!

Eén op één coaching

Jij bent de baas!

Als directeur, manager of ondernemer raak je door de veelheid aan taken gemakkelijk de grip op jezelf, je leven en je organisatie kwijt. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Life coaching voor meer ontspanning, plezier en controle over je organisatie.

Merk je dat zaken niet gaan zoals je wilt? Loop je rond met twijfels, frustraties, lig je 's nachts te piekeren en vraag je je af; hoe kan dit en hoe los ik dit op?

Dé Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers


Als vrouw, moeder, echtgenote en voormalig directeur van een reclamebureau met vijftien medewerkers weet ik als geen ander hoe het is om in de veelheid aan taken de grip op jezelf, je leven en je organisatie kwijt te raken. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Het karakteriseert directeuren, managers en ondernemers. Je hebt grip op jezelf, je leven en je organisatie nodig om ontspanning, geluk en plezier te ervaren.

In onze sessies gaan we telkens uit van jouw actuele situatie, waarbij ik je help om patronen te herkennen en gevoelens te interpreteren waardoor er een nieuwe perspectieven kunnen ontstaan. Door samen te werken aan realistisch keuzemogelijkheden begint verandering richting jouw gewenste doel.

Wil jij dit ook?

In een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw doelstellingen.

Het traject bestaat uit een serie gezamenlijke gesprekken. Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 
Er kunnen opdrachten worden gegeven om thuis te doen, maar de belangrijkste verandering ontstaat tijdens onze gesprekken. De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van je behoefte. Meestal in het begin tweewekelijks en vervolgens 1 keer per 3 of 4 weken. De hoeveelheid gesprekken hangt af van de aard en de ernst van je hulpvraag.

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op. 

Tot dan! Astrid