Profileer je via Lifecoach.nl

Groeien in een team van Life coaches

Ben jij Life coach, heb je je eigen praktijk en zoek je naamsbekendheid, zichtbaarheid en vindbaarheid? Graag vertel ik je mijn plannen over hoe we samen succesvol kunnen zijn. Ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken.

Samen maken we het verschil!


Life coaching is een vak. Een vak dat je leert door een gedegen opleiding, waarbij je - als het goed is - veel van je persoonlijke ervaringen hebt verwerkt. Met maar één doel: zelfbewust succesvol leven en werken.

Omdat tegenwoordig iedereen met een willekeurige opleiding zichzelf Life coach kan en mag noemen, is het vinden van klanten een nóg grotere uitdaging waarbij een potentiële klant geen kwaliteitsverschil herkent. Samen gaan we dáár verandering in brengen. 

Heb je interesse? Neem een kijkje op mijn pagina 'samenwerken' waar ik je meer vertel over mijn plannen.

Omdat ik geloof in de kracht van samen geef ik andere Life coaches graag de mogelijkheid om zich als Life coach via Lifecoach.nl te profileren en om van hun praktijk een succes te maken.

Interesse in een samenwerking?

Ben jij een Life coach met:

  • een gedegen en integrale (post) HBO opleiding Lifecoaching of vergelijkbare coachopleiding(en)
  • ondernemende kwaliteiten
  • ambitie om van hun praktijk een succes te maken
  • representatieve persoonlijkheid en dito praktijkruimte
  • aantoonbare kennis van o.a. deelpersoonlijkheden, transactionele analyse en relaties, visualisatie methodes, omgaan met gevoelens en emoties, adem- en lichaamswerk
  • met de wil om het verschil te maken door kwalitatieve marktprofilering

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op! 

Tot dan!

Astrid