Lifecoach logo

Van zelfinzicht naar doen!

Velen van ons lopen wel eens vast in het leven. Ik durf te zeggen dat iedereen het op een zeker moment meemaakt. Of het nu in je werk is, in je relatie, of op een ander terrein. Je probeert erop diverse manieren vanaf te komen of het op te lossen, maar dat lukt niet.

In zo’n situatie kan ik je verder helpen. Waarom? Omdat meestal ‘jouw vastlopen’ vruchtbare grond blijkt voor – niet direct zichtbare, maar diep gewenste – persoonlijke groei.

Tijdens mijn Life coachtrajecten begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling door het versterken van het zelfinzicht, door patronen inzichtelijk te maken en begeleidt hen bij het doorbreken ervan. Dit doen wij door het gesprek te voeren en met ervaringsgerichte oefeningen.

Thema’s waar veel mensen op vastlopen:

Relaties

Een persoon uit je omgeving blijft het bloed onder je nagels vandaan halen, ondanks dat je er iets van hebt gezegd. Hoe ga je er nu mee om zonder jezelf te verliezen, boos te worden of zonder jezelf weg te cijferen? Hoe geef je je grenzen aan? Hoe geef je aan wat jij wil?

Loopbaan

Je doet je werk, je bent er goed in, sterker nog, je wordt door iedereen gevraagd, maar ja, word je er ook echt blij van? Ben je in deze functie gerold, of zou je iets anders willen? Maar wat en hoe doe je dat? Het liefst zou je bevlogen en met passie je werk doen, want dat schijnt te bestaan, maar jou is het nog niet gelukt.

Zingeving

Je loopt tegen existentiële vragen aan als: wie ben ik? Wat betekent het leven voor mij? Hier wil je graag antwoorden op, want zoals het nu is, is het niet vervullend genoeg.

Emotionele intelligentie

Je bent een echte denker, slim, een rationeel persoon. Op zich gaat alles goed en toch loop je ergens vast. Je partner, collega’s of vrienden geven terug dat zij ergens de connectie met jou missen. Dat voelt zo zegt men. Maar hoe zit het precies met dat ‘gevoel’? Je zou dat graag willen leren, maar hoe pak je dat aan?

Keuzes maken

Kiezen, hoe doe je dat? Van altijd twijfelen word je doodmoe. Hoe maak je keuzes? Keuzes waardoor je een afgeleide bent van jezelf, en niet van je omgeving, je ouders, of je werk. Je wil jouw eigen weg bepalen en je eigen koers varen.

Van zelfinzicht naar daadwerkelijk doen

En zo zijn er nog veel meer vragen of belemmeringen waar je mee rond kan lopen, maar waarmee je niet verder komt.  Als holistisch Life coach en therapeut begeleid ik je naar meer inzicht in jezelf en jouw vraagstuk. Wat gebeurt er nu precies? Daarbij leer ik je voelen en ervaren waar het bij jou in de onderstroom over gaat.

Wij maken blinde vlekken inzichtelijk en gaan aan de slag met hoe jij wil leven en hoe jij je daarin wil gedragen. Daar praten we niet alleen over, we gaan het ook daadwerkelijk doen. Mijn ervaringsgerichte oefeningen leert je voelen, helpt gebeurtenissen doorvoelen en laat je ervaren hoe het is om nieuw gedrag te vertonen.

Als holistisch therapeut werk ik bijvoorbeeld met familie-opstellingen, visualisaties/meditatie, Voice Dialogue, bio-energetische oefeningen of rollenspel. Alles in jouw tempo en wat aansluit bij jouw vraagstuk.

Kennismaken?

Tijdens een kennismakingsgesprek ontmoeten wij elkaar en verkennen wij in ons gesprek waar jij mijn hulp bij kan gebruiken. Samen bespreken we welke doelen jij wilt behalen en vertel ik je hoe een vervolg eruit kan zien. Daarbij geef ik je een advies voor het aantal sessies, waarin jij genoeg inzichten en de ervaring krijgt om je doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Ik kijk naar je uit!

Tom

  Wil jij dit ook?

  Kennismaken?

  Kom in beweging en zet die eerste stap. Ik begeleid je van zelfinzicht naar DOEN!

  Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Tom

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches