Waarmee kan ik je helpen?

Ondersteuning i.v.m. Corona

We hebben te maken met een wereldwijde epidemie wat ons leven en werk op z'n kop zet. Het vergt veel van ons zowel fysiek om gezond te blijven, als mentaal door het omgaan met alle gevoelens en emoties die erbij komen.

Waarmee kan ik je helpen?

In verband met de uitbraak van het Corona virus en de angst en onzekerheid die het met zich meebrengt, kan ik me voorstellen dat je tegen dingen aanloopt, zowel zakelijk als privé. Misschien loop je rond met vragen, of wil je juist uit je normale gedachtengang komen. Misschien zoek je inspiratie, weet je niet hoe je iets moet aanpakken of heb je behoefte aan een goed gesprek. 


Voor huidige- en voormalige klanten

Vanzelfsprekend zijn fysieke, ervaringsgerichte oefeningen online niet of beperkt mogelijk, maar graag help ik je door naar je te luisteren en waar mogelijk help ik je aan inzichten of nieuwe mogelijkheden. Het kost je niets.


Voor nieuwe mensen

Juist ook voor mensen waarmee ik nog niet eerder heb samengewerkt is deze online verbinding een mooie gelegenheid om kennis te maken en een indruk te krijgen wat een coach voor je kan betekenen. Wellicht zijn er ook coaches die vragen hebben of mogelijkheden voor samenwerking willen bespreken. Kortom, wat de reden ook is, je bent van harte welkom!

Het voelt voor mij goed om mijn hulp tijdens deze Corona crisis kosteloos aan te bieden en je online bij te staan waar mogelijk. Zodat ik ook na de crisis voor mijn klanten en geïnteresseerden mijn Lifecoaching weer kan oppakken zoals men van mij gewend is.


Vul hiernaast je gegevens in

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op. Vervolgens stuur ik je een link die de online verbinding mogelijk maakt.

Schroom niet, ik help je graag.

Astrid