Zo vind je jouw antwoorden!

Loop je rond met vragen of problemen?

Wat houdt jou bezig? Waarom lukt het niet? Waar loop je steeds tegenaan? Waar lig je 's nachts van wakker? Zoek jij ook naar antwoorden en oplossingen? 

Hé, kom op?! Wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?


Ik geloof dat elk doorsnee mens diep vanbinnen 'weet' waar de schoen wringt en wat voor hem of haar de oplossing is. Het probleem is dat we er niet bij kunnen. Daar ga ik je nu bij helpen.

Met deze visualisatie oefening help ik je op zoek te gaan naar jouw antwoorden en doe ik een beroep op je intuïtie, je voorstellingsvermogen en je interpretatievermogen. De verschillende leefgebieden die hier aan bod komen geven jou het antwoord op belangrijke vraagstukken.

Deze oefening geeft je niet alleen een heldere geest en nieuwe inzichten met betrekking tot levensvragen, het maakt ook duidelijk wat en op welk gebied jij graag dingen zou veranderen.

Dit heb je nodig

Ga voor deze oefening op een rustige plek zitten en zorg dat je niet gestoord kan worden. Zet je telefoon dus uit. 

Hou pen en papier bij de hand. Tussendoor krijg je steeds even de tijd om iets te noteren. Hou je notities kort en noteer bijvoorbeeld alleen steekwoorden. Na afloop kan je je aantekeningen verder aanvullen en/of uitschrijven. 

Laat je verrassen!

  • Podcast | Lifecoach oefening
    Podcast | Lifecoach oefening