Bewustwording

Bewustwording heeft als doel het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context.

Bewustwording is zaken in een ander perspectief zien

We zijn zo gewend om op onze eigen wijze naar dingen en situaties te kijken, dat we simpelweg blind zijn voor andere perspectieven.

Bewustwording kan je vergelijken met parachute springen. Doordat je met beide benen op de grond staat kan je niet verder kijken dan je straat, je buurt, je directe leefomgeving. Wanneer je besluit in het vliegtuig te stappen met een parachute op je rug, laat je je vaste patronen los en ga je op weg de wereld met andere ogen te bekijken. Het moment waarop je je uit het vliegtuig laat vallen voelt spannend, maar alleen op deze manier voel je werkelijke vrijheid. Hangend aan je parachute zie en ervaar je het grotere geheel en de werkelijke omvang van jouw leven.

Zo is het ook met bewustwording

Bewustwording creëert het zicht van het grotere geheel. Daarbij vormt mijn coaching het vliegtuig en ik je parachute. Mijn coaching geeft je het gevoel dat je leeft, waarbij je je leven ervaart als opwindend, avontuurlijk en inspirerend. Het geeft je veel zelfkennis en innerlijke vrijheid. Life coaching is er op gericht je leven zodanig te ontwerpen of te restylen dat je optimaal geluk ervaart.

Blog artikelen over bewustwording

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.