Bewustwording

Bewustwording heeft als doel het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context.

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Bewustwording is zaken in een ander perspectief zien

We zijn zo gewend om op onze eigen wijze naar dingen en situaties te kijken, dat we simpelweg blind zijn voor andere perspectieven. Hierdoor ontstaan patronen waar jij je niet van bewust bent, maar die ervoor kunnen zorgen dat jij problemen ervaart of het gevoel hebt niet verder te komen.

Bewustwording kan je vergelijken met parachute springen. Doordat je met beide benen op de grond staat kan je niet verder kijken dan je straat, je buurt, je directe leefomgeving. Wanneer je besluit in het vliegtuig te stappen met een parachute op je rug, laat je je vaste patronen los en ga je op weg de wereld met andere ogen te bekijken. Het moment waarop je je uit het vliegtuig laat vallen voelt spannend, maar alleen op deze manier voel je werkelijke vrijheid. Hangend aan je parachute zie en ervaar je het grotere geheel en de werkelijke omvang van jouw leven.

Zo is het ook met bewustwording

Bewustwording creëert het zicht van het grotere geheel. Daarbij vormt mijn coaching het vliegtuig en ik je parachute. Mijn coaching geeft je het gevoel dat je leeft, waarbij je je leven ervaart als opwindend, avontuurlijk en inspirerend. Het geeft je veel zelfkennis en innerlijke vrijheid. Life coaching is er op gericht je leven zodanig te ontwerpen of te restylen dat je optimaal geluk ervaart.

Wil je meer weten of direct mijn hulp inschakelen voor meer bewustwording?


Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Blog artikelen over bewustwording

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.