Coach Zuid-Holland

Als life coach ligt mijn ervaring en expertise bij vrouwen met als werkgebied Zuid Holland. Mijn klanten komen uit plaatsen als Amsterdam, Hoofddorp, Badhoevedorp, Nieuwkoop, Alphen ad Rijn, Lisse, Oegstgeest, Leiden, Valkenburg, Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Utrecht, Den Haag, Zoeterwoude, Zoetermeer, Scheveningen, Rotterdam, Delfgou. Maar ook via Skype coach ik vrouwen in heel Nederland en daar buiten.

Bereikbaarheid Zuid-Holland

Het Zuid Hollandse Noordwijk als thuisbasis is een mooie omgeving om mijn coachpraktijk te voeren. Noordwijk is goed bereikbaar vanaf de snelweg A4 en A44. Ook via de N206 is Noordwijk vanuit heel Zuid Holland goed bereikbaar. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer. 

Zuid-Holland life coaching

In mijn werk als coach neem ik vrouwen graag mee naar buiten. Life coaching out door brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Juist de afwisseling van zowel coach gesprekken binnen- als buiten is een goede aanvulling aan het coachtraject. Het Zuid Hollands landschap in de omgeving van Noordwijk biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden. Of we het strand, de duinen of het bos opzoeken, elke omgeving draagt bij aan het coachproces.

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 
 
Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Gerelateerde artikelen aan Coach Zuid-Holland

Life coach Astrid Koelewijn
Outdoor lifecoaching
Lifecoaching
Hoezo coaching?
Wat is lifecoaching?

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.