Lifecoach logo

Dagmar van Pelt

Breda

NLP coach | Systemisch analist | Begeleider familie-opstellingen

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Wil jij

  • meer eigenwaarde ontwikkelen?
  • weten wie je bent?
  • compassie voor jezelf voelen?
  • lekker in je vel zitten?
  • negatieve- en/of inefficiënte patronen doorbreken?
  • hoofd en hart verbinden?

  Over Dagmar van Pelt

  Als geen ander weet ik hoe het is om lang in de draaikolken van patronen rond te draaien. Als Life coach is het mijn passie om mensen, die soms al jarenlang struggelen met problemen, te helpen door hen het heft weer in eigen handen te geven. Ik ben enthousiast, concreet, maar hou ook van diepgang. Mijn skills en enthousiasme zetten je 'aan' waardoor jij die lang gekoesterde wens in vervulling laat gaan.

  Lees meer over Dagmar

  Het aanbod van Dagmar

  Hieronder zie je een overzicht van wat ik je te bieden hebt. Neem gerust een kijkje bij mijn Life coachtraject en zie wat ik óók voor jou kan betekenen.

  Hoofdenhartverbinden

  Merk jij, voel jij aan alles wat je doet, wat je vastpakt en wie je liefhebt, dat je telkens vastloopt, verzand in oude patronen? Dat je belemmerd wordt door steeds terugkerende gedachten?

  Onze klanten over Dagmar

  R.S. over haar coachtraject

  "Lieve Coach, Lieve Dagmar, Lieve vriendin, De eerste dag bij mijn intake gesprek kon ik het hele gesprek niet droog houden. Ik vertelde je waar ik tegen aan liep en al snel werd het duidelijk dat er actie ondernomen moest worden. Het voelde vertrouwd dus plande we onze eerste sessie in. Het was spannend maar verlossend ik had/heb je nodig om te groeien. Mezelf te kunnen ontwikkelen en mijn kleine meisje in mij gerust te stellen dat ik volwassen mag zijn, dat ik verder met mijn leven moest gaan.
  Stapje voor stapje ging je me helpen. Mij zelfs in laten zien wat mijn waarde is wat mijn kwaliteiten zijn. Me naar buiten nemen lekker samen even wandelen en kletsen over mij, ook dit was fijn kwam bijna niet buiten ivm werk en niet wetende wat ik anders moest doen. Ik kom meer buiten ik neem meer initiatief om dingen voor mezelf te doen. Dankzij jou! Ik wil je bedanken ervoor, dat ik bij jou terecht ben gekomen! Nu aantal sessies verder ik voel me verlost, ik voel me sterk. Zelfverzekerd. Van zwarte rouw kleding naar felle kleuren, mezelf laten zien wie ik ben en wat ik in mijn mars heb. Dankzij jou! Dank je wel, lieve Dagmar."

  Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

   Ik ga akkoord met de voorwaarden en schrijf mij in voor de ebook aanvraag en voor de nieuwsbrief.

    Wil jij dit ook?

    Wil jij lekkerder in je vel zitten en actie?

    In mijn werk als Life Coach begeleid, stimuleer en motiveer ik je. Merk jij, voel jij aan alles wat je doet, wat je vastpakt en wie je liefhebt, dat je telkens vastloopt, verzand in oude patronen? Dat je belemmerd wordt door steeds terugkerende gedachten? Dat je het lastig vindt om doelen te stellen, laat staan ze te behalen en dat je leven wordt geregisseerd door iemand of iets anders?

    Woon en/of werk jij in de omgeving van Breda? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

    Tot dan!
    Dagmar

    Lifecoach logo

    Voor succesvol leven en werken.

    Kom in contact!