Lifecoach logo

Judith Porcelijn

Den Haag

XLence-coach | Hypnotherapeute | NLP coach

Neem contact op

  Wil jij dit ook?

  Wil jij

  • Invloed uitoefenen?
  • Je mogelijkheden uitbreiden en benutten?
  • Werken aan meer zelfvertrouwen?
  • Nare ervaringen tot het verleden laten behoren?
  • Je lot zelf bepalen?
  • Jezelf niet langer als slachtoffer zien, maar in actie komen?
  • Vanuit kracht leven?

  Over Judith Porcelijn

  Na een complexe jeugd, waarin ik heel wat -gogen en -peuten versleten heb, een fulltime carrière in het onderwijs en een lange, moeizame relatie kwam ik mijzelf tegen op de bodem van de put: de welbekende burn-out. Een paar maanden later zat ik bij een Life coach. En wat zij tegen mij zei heeft mijn leven veranderd.

  Lees meer!

  Een greep uit het aanbod van Judith

  Graag ga ik met je aan de slag, zodat je meer invloed en impact creëert in je werk en leven. Hieronder vind je mijn aanbod.

  Onlinecoachtraject

  Soms weet je het gewoon even niet meer. Dan is het lastig om zaken weer in het juiste perspectief te zien en te handelen naar wat je wilt.

  Ik ben er om je te begeleiden en je gedachten te ontrafelen, ik denk met je mee en help je doorpakken.

  3maandenInzichtLifecoachtraject

  Word je niet serieus genomen? Niet gezien of gehoord? Wil je zaken graag anders, maar lukt het niet? Dan wordt het tijd om naar je gewoontepatronen te kijken.

  Dan ben ik er om jou te helpen je patronen te identificeren, te doorbreken, te bespreken wat je wilt en hoe jij dit kan bereiken.

  6maandenVeranderLifecoachtraject

  Als je veel hebt meegemaakt, dan gaat dat je niet in de koude kleren zitten. Deze ervaringen vormen patronen die jou vroeg of laat in de weg gaan zitten.

  Je merkt dit doordat je je in het dagelijks leven beperkt voelt, onzeker wordt en/of je steeds verder terugtrekt in jezelf en uit het dagelijks leven.

  Ga samen met mij aan de slag en verander je leven.

  Onze klanten over Judith

  B. over haar Life coachtraject

  "'Sterk' is echt het perfecte woord om het werk van Judith te beschrijven. Na een persoonlijk traject met haar voel ik me 'sterk en zeker'. Haar geduld, ervaring, vrolijkheid en scherpe vragen hebben me geholpen om weer vertrouwen in mezelf te hebben en het verleden dáár te laten zijn waar het hoort."

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Kom in contact!