Lifecoach logo

Coachingstrajecten

Hieronder vind je een overzicht van onze coachingstrajecten. Ontdek welk traject het best bij jou aansluit en hoe we je kunnen helpen.

Bekijk onze trajecten

Onze coaching trajecten

Keertjekennismaken?

door Astrid Koelewijn

Heb je vragen of wil je weten of lifecoaching óók iets voor jou is? Plan eenvoudig en online een telefonisch kennismakingsgesprek en ik geef antwoord op je vragen, help je ontdekken waar de schoen wringt en wat er moet gebeuren, voor een gelukkiger leven met fijne relaties en vervullend werk.

Onlinecoachtraject

Soms weet je het gewoon even niet meer. Dan is het lastig om zaken weer in het juiste perspectief te zien en te handelen naar wat je wilt.

Dan is het fijn als er iemand is die je helpt om je gedachten te ontrafelen, met je meedenkt en je helpt doorpakken.

Waar je ook bent, samen met jouw online Life coach zet je de stappen die jou gelukkig maken.

CombinatieLifecoachtraject

Blijf je maar twijfelen? Voel je je onzeker en stapelen problemen zich op? Voorkom dat de drempel steeds groter om weer in actie te komen.

Jouw Life coach luistert naar je, hoort waar twijfels of problemen ontstaan en helpt je om dit patroon te doorbreken.

Door deze combinatie van Live en online bijeenkomsten leer je ervaringsgericht de stappen te zetten die jou verder helpen.

3maandenInzichtLifecoachtraject

Word je niet serieus genomen? Niet gezien of gehoord? Wil je zaken graag anders, maar lukt het niet? Dan wordt het tijd om naar je gewoontepatronen te kijken.

Samen met jouw Life coach ga je gedurende 3 maanden aan de slag om ingesleten patronen te onderzoeken en helpen zij je valkuilen te herkennen in je dagelijks leven. Dát geeft je de handvatten om jouw doelen te bereiken.

6maandenVeranderLifecoachtraject

Als je veel hebt meegemaakt, dan gaat dat je niet in de koude kleren zitten. Deze ervaringen vormen patronen die jou vroeg of laat in de weg gaan zitten. Je merkt dit doordat je je in het dagelijks leven beperkt voelt, onzeker wordt en/of je steeds verder terugtrekt in jezelf en uit het dagelijks leven.

Samen met jouw Life coach ga je gedurende 6 maanden samen aan de slag en bespreek je telkens jouw actuele situatie. Je ontdekt patronen, leert valkuilen zien en begrijpen én je leert anders handelen in situaties die jou dwars zitten.

Zo verander je stap voor stap jouw leven.

Carrièresupport

Als ondernemer, manager of HR-medewerker heb je helaas soms te maken met medewerkers die niet goed functioneren, ziek worden of uitvallen. Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld 250 euro per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van intermenselijke vaardigheden met Carrièresupport.

Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

Hulp bij doelstellingen door personal life coach

Mensen lopen vast omdat zij de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Zij ontkennen zichzelf of hebben niet geleerd te luisteren naar wat zich vanbinnen afspeelt. Daardoor voelen mensen zich vaak incompetent, leeg of verscheurd en gaan twijfelen en zich aanpassen.

Lees meer!
Leiden
Saskia Bosker
Life coach
 • NLP coach
 • Holistisch therapeut
Den Haag
Judith Porcelijn
Life coach
 • XLence-coach
 • Hypnotherapeute
 • NLP coach

“Ons werk als levenscoaches bestaat eruit om mensen te begeleiden bij het overwinnen van persoonlijke obstakels, zodat zij het vertrouwen in zichzelf kunnen herwinnen en de controle over hun leven terugkrijgen. We ondersteunen hen bij het maken van keuzes die hen in de juiste richting sturen, zodat zij een gelukkiger leven kunnen leiden met betekenisvolle relaties en vervullend werk.”

Breda
Dagmar van Pelt
Life coach
 • NLP coach
 • Systemisch analist
 • Begeleider familie-opstellingen
Noordwijk
Astrid Koelewijn
Life coach
 • Energetisch therapeut
 • Lichaamsgericht therapeut
 • TA practioner
 • Wandelcoach

Meer informatie over onze life coaches

Meer informatie over onze life coaches

Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches