Lifecoach logo

Coachingstrajecten

Onze coachtrajecten zijn altijd maatwerk. Plan een kennismakingsgesprek en laat je adviseren over wat het beste werkt voor jou!

Neem contact met mij op

Onze coachingstrajecten

Onlinetraining|VanBlokkadenaarPlan

In deze online training neem je jouw huidige situatie onder de loep. Doordat ik je leer er anders naar te kijken, ga je zien hoe het komt dat je bijvoorbeeld ‘vastzit,’ of ergens keer op keer tegenaan loopt. Dat is nodig, want als je niet weet waar het voor jou misgaat, hoe wil je het dan veranderen?

Voorkom daarom dat je blijft vastzitten in niet-helpende gedachten, tijdens deze training help ik je mogelijkheden te zien en kansen te creëren.

EénopéénLifecoaching

Ongeacht in welke levensfase je je bevindt of welke uitdagingen je op je weg tegenkomt – of het nu gaat om je carrière of persoonlijke leven – Life coaching is een krachtig instrument om je te brengen waar je heen wilt.

Dit is wat Lifecoaching ook jou kan brengen!

Carrieresupport

Carrièresupport is de preventieve begeleiding van medewerkers voor meer positiviteit en algeheel welzijn door coaching op de werkvloer.

Onze Life coaches kennen geen wachtlijst, dus start vandaag nog met coaching on the job.

Consolidatietraject

Nadat jij, samen met je Life coach, meer inzichten hebt gekregen en veranderingen hebt doorgevoerd tijdens één op één Lifecoaching, kom je in de consolidatiefase.

Stagnatie en terugval in oude patronen wordt nu jouw grootste uitdaging.

Lifecoach logo

Voor succesvol leven en werken.