Focussing

De wijsheid die diep binnen in ons schuilt en de lichamelijke wijsheid die we tot onze beschikking hebben is enorm groot. Modern wetenschappelijk onderzoek naar het verband tussen lichaam en geest be- vestigt wat in oude geneeswijzen allang bekend was. Namelijk dat lichaam en geest een eenheid vormen. Deze techniek geeft je toegang tot de wijsheid van je eigen lichaam.

Met deze even zachtaardige als krachtige vaardigheid bereik je positieve veranderingen in je leven. Met deze techniek help ik je aandacht geven aan iets in je lijf dat nog vaag, maar wel voelbaar is en dat te maken heeft met een situatie in je leven.

De wijsheid van ons lichaam is uitermate bewonderenswaardig. Ons eigen lichaam heeft alle kennis in huis die we nodig hebben om ons leven te leven. Met de techniek van focussing geven het lichaam de ruimte en aandacht om iets van binnen dat nog vaag is, waarvan je toch kunt voelen dat het hoort bij iets in je leven te aanschouwen. Als je bij dat 'iets' stilstaat op een vriendelijke, uitnodigende manier, krijgt het de kans zich te ontvouwen en zijn eigen verhaal te vertellen. Langzaam wordt duidelijk waar het echt om gaat. Meestal leidt dit tot opluchting, fysieke ontspanning en kleine of grote veranderingen ten goede in je leven.

Met focussing zijn we niet bezig met het steeds opnieuw beleven van gevoelens of emoties, en ook niet met van alles uitpluizen over jezelf en verklaringen zoeken. Ik help je bij een proces van luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft. Met aandacht en respect stilstaan bij wat er daar vanbinnen ís, zonder oordeel, en zonder meteen een oplossing te willen. Het verrassende is dat er dan op een heel diep niveau verandering kan komen; je lichaam weet zelf hoe dat moet. In mijn ebook vertel ik er meer over. Download deze direct en je ontvangt daarmee nóg meer tips, inzichten en handvatten.

Is dit iets voor jou?


Vul dan hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.