Life Coach gezocht

Ben jij op zoek naar een life coach? Wanneer je een life coach via het internet hebt gezocht en gevonden, dan moet het gevoel bij de website al goed zijn. Een goed gevoel is een belangrijke basis om samen doelstellingen te bereiken. Ik vertel je graag wat mijn life coaching inhoudt? Mijn coaching onderzoekt drie wezenlijke levensvragen: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Door middel van gesprekken en oefeningen vormen deze samen met de vragen een doelgericht en creatief proces. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context. 

Life coach gezocht en gevonden

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Mijn coaching helpt je bij het verbeteren van je prestaties en de kwaliteit van leven en ondernemen. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen verhoogt, met uiteindelijk de gewenste resultaten als effect. 

Samen zoeken we naar jouw oplossingen. Je leert van mijn ervaringen, ik bied je mogelijkheden, geef tips en feedback zodat jij de stappen neemt die je succesvol maken.

Wil je weten wat je bij mij kan verwachten? Bij methodieken vind je alle informatie. Kijk bij aanbod bij wat ik je te bieden heb.

Direct mijn hulp inschakelen?

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.