Life Coach gezocht

Ben jij op zoek naar een life coach? Wanneer je een life coach via het internet hebt gezocht en gevonden, dan moet het gevoel bij de website al goed zijn. Een goed gevoel is een belangrijke basis om samen doelstellingen te bereiken. Ik vertel je graag wat mijn life coaching inhoudt? Mijn coaching onderzoekt drie wezenlijke levensvragen: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Door middel van gesprekken en oefeningen vormen deze samen met de vragen een doelgericht en creatief proces. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid binnen je maatschappelijke context. 

Life coach gezocht en gevonden

Mijn coaching helpt je bij het verbeteren van je prestaties en de kwaliteit van leven en ondernemen. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen verhoogt, met uiteindelijk de gewenste resultaten als effect. 

Samen zoeken we naar jouw oplossingen. Je leert van mijn ervaringen, ik bied je mogelijkheden, geef tips en feedback zodat jij de stappen neemt die je succesvol maken.
 
Je hebt mij als life coach gezocht. Spreekt mijn website je aan? Stuur mij je gegevens en ik neem contact met je op voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen aan life coach gezocht

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.