Life coaching out door

Het probleem van mensen is dat zij veel te weinig buiten komen. We rijden met onze auto richting werk, zitten vaak de hele dag in een bedompt kantoor achter een bureau en rijden 's avonds weer naar huis. Je begrijpt dat ik je tijdens je coachtraject graag mee naar buiten voor een wandeling.

De wind door je haren en de zon op je gezicht zorgt sowieso voor een andere dynamiek. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten wordt door wandelen geprikkeld. Maar er is meer...

Life coaching outdoor verschilt van andere vormen van coaching. Met deze techniek betrek ik de natuur bij ons onderwerp van gesprek. De omgeving vormt hierdoor een spiegel van je innerlijk, en/of je situatie, dus alles om je heen draagt bij aan het proces van coaching: mensen, dieren, planten, bomen, bloemen, paden, straten, huizen, winkels, paleizen, auto’s, teksten op borden of vrachtwagens enzovoorts.

Door een beroep te doen op de omgeving reflecteert het zich als vanzelf op een symbolische manier en betrek ik voortdurend bij het coachingsproces. Hierdoor doe ik een beroep al je zintuigen, wordt je situatie en je gedrag helder en wordt het een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Tijdens onze wandelsessie gebruik ik de natuur als inspiratiebron om daarmee het proces van coaching te verrijken en te verdiepen. Alvast een voorproefje? Bekijk hier mijn video!

Is dit iets voor jou?


Vul dan hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Kom jij krachtig voor jezelf op?
Doe wat je echt wilt; keuzevrijheid creëer je zo
Hoe vastberaden ben jij?

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.