Lifecoach logo

Life coaching out door

Het probleem van mensen is dat zij vaak te weinig buiten komen. Wij rijden richting werk, zitten vaak de hele dag in een bedompt kantoor achter een bureau en rijden 's avonds weer naar huis. Je begrijpt dat wij je tijdens je coachtraject graag mee naar buiten nemen voor een wandeling.

Life coaching out door

De wind door je haren en de zon op je gezicht zorgt sowieso voor een andere dynamiek. Deze dynamische vorm van coaching zorgt ook voor meer beweging in mentale- en emotionele processen. Het gelijktijdig lopen en praten maakt hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Ook creativiteit, intuïtie en het krijgen van inzichten wordt door wandelen geprikkeld. Maar er is meer…

Life coaching outdoor verschilt van andere vormen van coaching. Met deze techniek betrekken wij de natuur bij ons onderwerp van gesprek. De omgeving vormt hierdoor een spiegel van je innerlijk, en/of je situatie, dus alles om je heen draagt bij aan het proces van coaching: mensen, dieren, planten, bomen, bloemen, paden, straten, huizen, winkels, paleizen, auto’s, teksten op borden of vrachtwagens enzovoorts.

Door een beroep te doen op de omgeving reflecteert het zich als vanzelf op een symbolische manier en betrekken dit voortdurend bij het coachingsproces. Hierdoor doen wij een beroep al je zintuigen, wordt je situatie en je gedrag helder en wordt het een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Tijdens onze wandelsessie gebruiken wij de natuur als inspiratiebron om daarmee het proces van coaching te verrijken en te verdiepen. Alvast een voorproefje? Bekijk hier de video van Astrid: mijn video!

Is dit iets voor jou?

Vul dan hier je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

Wij kijken naar je uit!

Leer onze life coaches kennen

Leiden
Saskia Bosker
Life coach
 • NLP coach
 • Holistisch therapeut
Den Haag
Judith Porcelijn
Life coach
 • XLence-coach
 • Hypnotherapeute
 • NLP coach

Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

Breda
Dagmar van Pelt
Life coach
 • NLP coach
 • Systemisch analist
 • Begeleider familie-opstellingen
Noordwijk
Astrid Koelewijn
Life coach
 • Energetisch therapeut
 • Lichaamsgericht therapeut
 • TA practioner
 • Wandelcoach

Wij zoeken life coaches

Wij zoeken life coaches

Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

Steeds wat wijzer over mezelf

Patricia over haar coachtraject

"De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

Van Blokkade naar Plan

S.v.A. omgeving Leiden over het traject

"De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

Een prettige ervaring

Margriet over haar Life coach traject

"Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Wil jij dit ook?

  Wil jij aan de slag met Life coaching out door?

  Of wil je meer informatie over onze life coaching, zoals over de werkwijze of hoe het traject verloopt? Of weet je zeker dat dit voor jou de juiste stap is en wil je een kennismakingsgesprek inplannen?

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op. Wij zijn er voor jou om je te begeleiden.

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches