Life coach bollenstreek

Ben je op zoek naar een Life coach in de Bollenstreek? 

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Met inmiddels vijfentwintig jaar ervaring in ondernemen en tien jaar ervaring als Life coach, vormen deze combinatie van skills een waardevolle aanvulling in mijn praktijk.

Wat ik merk bij mensen die in mijn praktijk komen, vanuit de Bollenstreek, is dat wij voornamelijk geleerd hebben ons verstand en logica te gebruiken. Niet zo gek, want onze huidige maatschappij vraagt om doelgerichtheid en meetbare resultaten. Hierdoor hebben de meeste mensen, net als ik, geleerd deze met name mannelijke kwaliteiten te ontwikkelen en hoog te waarderen. En dat is prima, want dit is ook heel belangrijk en waardevol.

Persoonlijke ontwikkeling


Maar met enkel deze kwaliteiten zijn wij mensen niet compleet. Wij zijn nog zoveel méér. Door deze eenzijdige ontwikkeling zijn onze kwaliteiten als innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie verwaarloosd. Niet alleen ik destijds, nog altijd lopen daar heel veel mensen op stuk.

Wil je er meer over lezen? Ik heb er een boek over geschreven. Download mijn ebook onderaan deze pagina. Daarin geef ik je tips, deel mijn inzichten en geef je handvatten waarmee direct aan de slag kan. 

Dé life coach voor directie, managers en ondernemers in de bollenstreek e.o.


Mijn praktijk bevindt zich in de prachtige omgeving van de Bollenstreek e.o. met strand-, duin- en bosgebied. Regelmatig neem ik mijn klanten mee naar buiten voor life coaching out door. Wil je weten wat je nog meer bij mij kan verwachten? Je leest er alles over bij methodieken.

Wil je dat ik je verder help? Bekijk hier mijn aanbod!

Wil je niet langer wachten?


Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.