Lifecoach logo

Lifecoach in Breda

Lijkt het soms of je altijd maar moet presteren in het leven? Heb je het gevoel dat je het iedereen naar zijn zin moet maken en er nauwelijks plek is voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lifecoach Dagmar van Pelt

Zoek je naar een een Life coach in Breda?

Woon of werk je in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Breda. Life coach Dagmar staat dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Je leven kan ontzettend frustrerend en zelfs eenzaam aanvoelen. “Toch hoeft het niet zo te zijn,” vertelt Dagmar uit eigen ervaring. Zij weet namelijk als geen ander hoe het is om in de draaikolken van patronen rond te draaien én hoe het is als je eenmaal weg bent uit belemmerende en negatieve patronen van denken, voelen en doen.

Dagmar vond haar antwoorden op de 3 belangrijkste vragen binnen Lifecoaching; wie BEN ik, wat WIL ik en wat KAN ik? Het leerde haar meer compassie voor zichzelf en anderen te voelen, haar emoties te reguleren en zij leerde haar hoofd en hart te verbinden. Meer dan ooit is zij in balans, zowel lichamelijk als geestelijk. “Ik droom, leef en geniet in het hier en nu en voel me bevrijd. Bevrijd van het negatieve eetpatroon, dat mij jarenlang trouw is geweest,” vertelt Dagmar.

Life coach Dagmar woont en werkt in de omgeving van Breda, is NLP coach, systemisch analist, holistisch therapeut en begeleider van familieopstellingen. Klik op de link, wij leggen je graag uit wat deze vormen van Lifecoaching zijn en wat jij ermee kan bereiken.

Over Dagmar

“Mijn naam is Dagmar van Pelt, 49 jaar, woonachtig in Breda en intens gelukkig getrouwd met Jacco. Samen hebben we twee prachtige (puber)zonen, Daan en Teun. Ik ben opgegroeid in een gezin waar ik als klein meisje met een eigen willetje, op zoek ging naar manieren om regels te omzeilen en grenzen te verleggen.

Typisch gedrag dat bij een peuter hoort. Totdat mijn moeder een ernstig auto-ongeluk kreeg en het gezin op zijn kop stond. Mijn veilige en beschermde omgeving waarin ik me thuis voelde, zag er ineens heel anders uit. Geen omgeving meer waar mijn zus en ik konden ontdekken, stout mochten zijn.”

Lees hier haar hele verhaal!

Het aanbod van Dagmar

Mensen bij wie het hart en hoofd verbonden zijn, staan stevig en met beide benen op de grond. Zij voelen zelfvertrouwen, herkennen de keuzes van hun hart en handelen ernaar.

Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt ligt opgeslagen in je geheugen en heeft bijgedragen aan jouw ontwikkeling. De herinneringen aan je ervaringen met bijbehorende gedachten en gevoelens hebben effect op jouw gedrag zoals je dat nu doet en ervaart.

Als holistisch therapeut ervaar ik dagelijks bij mijn klanten hoe hun gedrag bepalend blijkt voor hoe zij in verbinding staan met anderen en draagt hun gedrag in meer of mindere mate bij aan het uiteindelijke doel dat zij willen bereiken.

Hoofd en hart verbinden

Wil jij:

  • Meer eigenwaarde ontwikkelen?
  • Weten wie je bent?
  • Compassie voor jezelf voelen?
  • Lekker in je vel zitten?

Kom in contact met Dagmar en leer haar kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek vertelt Dagmar je alles over haar Life coaching en ervaar jij of zij de juiste persoon voor je is.

Laat hieronder je gegevens achter en Dagmar neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over life coaching in Breda?

  Wil je meer informatie over onze life coaching in Breda, zoals over de werkwijze of hoe het traject verloopt? Of weet je zeker dat dit voor jou de juiste stap is en wil je een kennismakingsgesprek in Breda inplannen? Neem dan contact met ons op. Wij staan met toewijding klaar om jou te begeleiden.

  Maak je afspraak 06 25485501

  Leer onze life coaches kennen

  Leiden
  Saskia Bosker
  Life coach
  • NLP coach
  • Holistisch therapeut
  Den Haag
  Judith Porcelijn
  Life coach
  • XLence-coach
  • Hypnotherapeute
  • NLP coach

  Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

  Breda
  Dagmar van Pelt
  Life coach
  • NLP coach
  • Systemisch analist
  • Begeleider familie-opstellingen
  Noordwijk
  Astrid Koelewijn
  Life coach
  • Energetisch therapeut
  • Lichaamsgericht therapeut
  • TA practioner
  • Wandelcoach

  We zoeken life coaches

  We zoeken life coaches

  Het traject met een life coach

  Wanneer jij ervoor kiest om in te grijpen en sturing te geven aan je leven, dan gaan wij graag een effectief traject met je aan. Onze life coach luistert aandachtig naar jouw verhaal, structureert jouw gedachten en leert je om jezelf beter te begrijpen. Vervolgens leer je van Dagmar hoe jij je belemmeringen duurzaam kunt oplossen. Dit doet zij door je in 4 verschillende aspecten te begeleiden.

  Mentaleaspect

  Aan de hand van diepgaande gesprekken krijg je inzicht in jezelf. Vervolgens ga je jezelf en je gedrag beter begrijpen en anders kiezen. Na het traject ben je in staat om je anders naar je belemmeringen te kijken en deze om te zetten in actie.

  Emotioneleaspect

  Om de antwoorden te vinden die je zoekt, is het belangrijk om bij je emotionele kern te komen. Je leert niet alleen om je emoties te begrijpen en verwoorden, je leert ze ook te omarmen. Dit zijn lessen waar je de rest van je leven profijt van houdt.

  Spiritueleaspect

  Dagmar is ontzettend sterk in het spirituele aspect. Ze helpt je om je bewustzijn, ervaringen en context te verbinden. Hierdoor ontwikkelt je intuïtie en ervaar je dat je er steeds vaker op mag én kunt te vertrouwen. Dit geeft je houvast voor veel uiteenlopende situaties.

  Fysiekeaspect

  Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Als je niet goed in je vel zit, dan merk je dit ook geestelijk. Het werkt ook andersom, wij helpen je te mentaal en fysiek ontspannen met behulp van healing technieken. Je ervaart dat je je lichamelijk beter gaat voelen op het moment dat alles mentaal in balans is.

  Onze coaches in Breda luisteren graag naar jouw verhaal en helpen je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Met de juiste hulp vind je de diepgang en zingeving in het leven, die je al zolang mist.

  Neem een moment de tijd om stil te staan bij je emoties. Als je echt luistert naar jezelf, wat voel je dan? Ervaar je bijvoorbeeld:

  • Onzekerheid over je prestaties
  • Eenzaamheid, ook als je in gezelschap bent
  • Vermoeidheid, omdat je hoofd constant vol zit
  • Machteloosheid, omdat mensen je niet serieus nemen
  • Angst dat je geen goede relatie kan onderhouden
  • Boosheid op jezelf, omdat je taken steeds uitstelt
  • Gekleineerd, omdat je onderdeel bent van machtspelletjes
  • Stress, omdat Nee zeggen moeilijk is

  Door al die emoties lijkt het alsof er geen uitweg is. Gelukkig is het tegenovergestelde waar; ook jij kan jouw toekomst veranderen. Een life coach helpt je inzien waar de schoen wringt en begeleid je om weer met plezier in het leven te staan.

  Wat kost een life coach in Breda?

  Begeleiding van een life coach is een investering in jezelf. We luisteren naar jouw verhaal en samen bepalen wij vooraf wat het beste traject voor jou is. Onze begeleiding is daarom maatwerk. Dat betekent dat elk mens andere begeleiding nodig heeft, afhankelijk van de aard en de ernst van het probleem en de doelstelling.

   

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Life coaching voor bedrijven in Breda

  Ook voor bedrijven in Breda is life coaching een goed idee. Het verbetert de mentale gezondheid van werknemers, wat leidt tot een gemotiveerd team en een prettigere werkomgeving. Onze coach gaat gericht aan de slag met belemmerende factoren op de werkvloer. Denk aan aspecten zoals communicatie of omgaan met een hoge werkdruk. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Klik dan op de onderstaande button.

  Life coaching voor bedrijven

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches