Lifecoach logo

Life coach in Den Haag

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Den Haag? Ben je op zoek naar veranderingen in je leven, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Life coaching is een geweldige manier om jezelf op het juiste spoor te krijgen. .

Zoek je een Life coach in Den Haag?

Onze Life coach Judith in Den Haag helpt je jouw doelen te identificeren en een plan te formuleren om deze daadwerkelijk te bereiken.

Onze Life coach Judith in de regio Den Haag is gespecialiseerd in het onderzoeken en wegwerken van belemmerende gedachten en overtuigingen. Judith is XLence-coach, hypnotherapeute en NLP coach. Klik op de links, wij leggen je graag uit wat jij met deze vorm van Lifecoaching kan bereiken.

Judith is een doorgewinterde Life coach en gebruikt gesprekken, verschillende technieken, oefeningen en eventueel hypnosesessies om mensen te begeleiden om hun doelen te bereiken door middel van persoonlijke strategieën en methoden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van haar klanten.

Over Judith

“Na een complexe jeugd, waarin ik heel wat -gogen en -peuten versleten heb, een fulltime carrière in het onderwijs en een lange, moeizame relatie kwam ik mijzelf tegen op de bodem van de put: de welbekende burn-out. Een paar maanden later zat ik bij een Life coach. En wat zij tegen mij zei heeft mijn leven veranderd.”

Lees hier haar hele verhaal!

Als je in de regio Den Haag woont of werkt en op zoek bent naar begeleiding bij het bereiken van je lange- of korte termijn doelen of het maken van positieve veranderingen in je leven, dan zit je bij Judith goed.

Het aanbod van Judith

“Elke rol die je vervult brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wil jij jouw rol zo goed mogelijk vervullen?

Dan ben ik de aangewezen persoon om jou daarbij te begeleiden. Elk mensen heeft blinde vlekken, overtuigingen en angsten die je, bij het vervullen van je rol, in de weg zitten. Kijk anders naar de wereld en versterk je rol.”

Versterk je rol!

Kom in contact met Judith. Zij staat voor je klaar om je te begeleiden, zodat jij jouw rol zo goed mogelijk kan vervullen. Vul hieronder je gegevens in en zij neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Neem direct contact op voor Life coaching in Den Haag?

  Vul hiernaast je gegevens in en Judith neemt contact met je op.

  Leer onze life coaches kennen

  Leiden
  Saskia Bosker
  Life coach
  • NLP coach
  • Holistisch therapeut
  Den Haag
  Judith Porcelijn
  Life coach
  • XLence-coach
  • Hypnotherapeute
  • NLP coach

  Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

  Breda
  Dagmar van Pelt
  Life coach
  • NLP coach
  • Systemisch analist
  • Begeleider familie-opstellingen
  Zwolle
  Karin van den Oever
  Life coach
  • Systemisch coach
  • IEMT Practitioner
  • Lichaamsgericht therapeut
  • Energetisch therapeut
  Noordwijk
  Astrid Koelewijn
  Life coach
  • Energetisch therapeut
  • Lichaamsgericht therapeut
  • TA practioner
  • Wandelcoach

  Wij zoeken life coaches

  Wij zoeken life coaches

  Wat is Lifecoaching?

  Life coaching is een vorm van begeleiding of mentorschap die je helpt persoonlijke- en professionele doelen te stellen en te bereiken. Onze Life coaches bieden je steun, structuur, begeleiding, motivatie en verantwoording, terwijl je werkt aan het bereiken van je doelen.

  Lees meer!

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches