Lifecoach logo

Life coach in Leiden

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Leiden? Onze ervaren Life coach in Leiden helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Zoek je een Life coach in Leiden?

Woon of werk je in de omgeving van de stad Leiden en ben je op zoek naar een gekwalificeerde Life coach? Dan ben je hier aan het goede adres. Veel mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun persoonlijke- en professionele leven wonen en/of werken in de omgeving van Leiden. Life coach Saskia staat dan ook voor je klaar om jou te begeleiden in het bereiken van jouw doelen.

Onze Life coach Saskia is werkzaam in de omgeving van Leiden en helpt je om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties. Zij begeleidt je om inefficiënte patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden en kansen te bespreken.

Saskia is NLP coach en holistisch therapeut. Klik op de link, wij leggen je graag uit wat deze vormen van Lifecoaching zijn en wat jij ermee kan bereiken.

Over Saskia

“Mijn naam is Saskia Bosker (1967), ik ben getrouwd met Otto, een fanatieke Taekwondo topsporter en moeder van twee prachtige dochters. Vanaf mijn zesde jaar woon ik in Alphen aan den Rijn.

Na het overlijden van mijn vader zorgde familie ervoor dat mijn moeder, met mij en mijn zus, weer in Nederland kon wonen. Mijn zus nam als oudste vanaf die tijd een serieuze rol op haar schouders en werd een baken voor onze moeder. Ik groeide op, ontdekte mijn humor en hield mij staande door een masker op te zetten. Ik werd, tussen alle pijn en verdriet, de vrolijke noot in huis.

Toen ik ouder werd vroegen mensen mij soms of ik een vaderfiguur mistte? Ik kon mij niet voorstellen dat ik dat zou missen, gewoonweg omdat ik niet wist hoe dat moest aanvoelen.”

Lees hier haar hele verhaal!

Het aanbod van Saskia

“In onze Life coachsessies help ik door naar je te luisteren, je te steunen en te bevestigen. Samen werken wij aan inzichten, ik laat je zien wat er gebeurt en je krijgt handvatten om stap voor stap verbinding te leggen. Eerst met jezelf, je lichaam en gevoelens en emoties, vervolgens begeleid ik je naar meer en werkelijk contact met anderen.”

Ik doe ertoe!

Kom in contact met Saskia. Om daadwerkelijke stappen te kunnen maken is een goede klik met Saskia essentieel. Laat hieronder je gegevens achter en zij neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over life coaching in Leiden?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek inplannen? Vul hiernaast je gegevens en in en Saskia neemt contact met je op.

  Leer onze life coaches kennen

  Leiden
  Saskia Bosker
  Life coach
  • NLP coach
  • Holistisch therapeut
  Den Haag
  Judith Porcelijn
  Life coach
  • XLence-coach
  • Hypnotherapeute
  • NLP coach

  Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk- als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

  Breda
  Dagmar van Pelt
  Life coach
  • NLP coach
  • Systemisch analist
  • Begeleider familie-opstellingen
  Noordwijk
  Astrid Koelewijn
  Life coach
  • Energetisch therapeut
  • Lichaamsgericht therapeut
  • TA practioner
  • Wandelcoach

  Wij zoeken life coaches

  Wij zoeken life coaches

  Meer over onze holistische werkwijze

  Al onze Life coaches, dus ook die in de omgeving van Leiden, werken met mensen op 1-op-1 basis en gebruiken verschillende technieken en strategieën om hen te helpen bij het verbeteren van verschillende aspecten van hun leven. Of je nu op zoek bent naar hulp bij carrièreontwikkeling, het verbeteren van je relaties, het verminderen van stress of het ontwikkelen van emotionele intelligentie, onze Life coach in de omgeving van Leiden kan je hierbij helpen.

  Lees meer!

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches