Lifecoach logo

Life coach in Noordwijk

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Noordwijk? Onze ervaren Life coach in Noordwijk helpt je aan meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en helpt je patronen te doorbreken.

Neem contact met mij op

Zoek je een Life coach in Noordwijk?

Ben je op zoek naar een Life coach in de omgeving van Noordwijk? Zo ja, dan ben je hier aan het juiste adres. Als Executive Life coach, gevestigd in Noordwijk help ik ondernemers, managers en directieleden o.a. aan meer zelfvertrouwen, begeleid hen in het stellen van grenzen voor zichzelf en naar anderen en begeleid hen in het delegeren van verantwoordelijkheden.

Met inmiddels zo’n vijftien jaar ervaring als Life coach, energetische therapeut, lichaamsgericht therapeut, TA practitioner en wandelcoach in Noordwijk, ben ik naast Life coach ook oprichter en ondernemer van onze organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik al honderden mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Klik op bovengenoemde links en zie wat mijn werkwijze ook voor jou kan betekenen.

Over Astrid

“Toen mij de vraag ‘Wat wil jij?’ gesteld werd, was ik flabbergasted en stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje leerde ik op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach.

Net als ik destijds, zie ik dat mensen zich vaak snel en gemakkelijk laten leiden door anderen, door de ratrace van het leven of door het ondernemerschap. Daar ga ik op ‘aan.’ Want wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?! Daarom help ik mensen….. Lees hier het hele verhaal van Astrid.

Neem contact met mij op, ik vertel je graag meer over mijn werkwijze. Laat hieronder je gegevens achter en ik neemt contact met je op.

 

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over Life coaching in Noordwijk?

  Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op.

  Tot dan!

  Astrid

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Lees hier alle ervaringen

  “Vertrouwen in mijn eigen keuzes”

  B.S. over zijn coachtraject bij Anne

  “Je bent een perfect luisterend oor, die iemand gas terug leert nemen, of juist gas erbij wanneer dat nodig is. Verder kan jij op subtiele manier spieg...” Lees meer

  “Ik heb genoten van de gesprekken...”

  S. over haar coachtraject bij Dagmar

  “Dagmar is heel professioneel. Ze luistert aandachtig en schakelt heel snel waardoor ze gauw de vinger op de zere plek legt en tot de kern komt mede do...” Lees meer

  “Heel diep en veilig”

  J. over haar coachtraject bij Frederiek

  “ik weet niet hoe je het doet maar je bent echt heel goed in je lichaamswerk, ook het vinden van de plekken en het effect - magische ervaring, ook wat...” Lees meer

  “Nooit gedacht dat ik dit zou durven”

  Miranda over haar coachtraject bij Frederiek

  “Je bent een heel fijn, geduldig en lief persoon. Ik voelde mij veilig bij jou, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb veel therapieën gehad, m...” Lees meer

  “Heel professioneel met gevoel en humor”

  F.B. over haar coachtraject bij Anne

  “Ik ben heel blij dat ik bij Anne terecht ben gekomen. Anne is een hele fijne coach die goed luistert naar je verhaal en goed kan samenvatten zodat de...” Lees meer

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.