Lifecoach logo

Life coach in Noordwijk

Ben jij op zoek naar een Life coach in de omgeving van Noordwijk? Astrid heeft jarenlange ervaring en heeft inmiddels honderden mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Zoek je een Life coach in Noordwijk?

Ben je op zoek naar een Life coach in de omgeving van Noordwijk? Zo ja, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze Executive Life coach Astrid, gevestigd in Noordwijk help ondernemers, managers en directieleden o.a. aan meer zelfvertrouwen, begeleidt hen in het stellen van grenzen voor zichzelf en naar anderen en begeleidt hen in het delegeren van verantwoordelijkheden.

Astrid Koelewijn is onze Life coach in Noordwijk. Met inmiddels zo’n vijftien jaar ervaring als Life coach, energetische therapeut, lichaamsgericht therapeut, TA practitioner en wandelcoach is zij naast Life coach ook oprichter en ondernemer van onze organisatie.

In de afgelopen jaren heeft zij al honderden mensen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Graag vertellen wij je wat haar Life coaching ook voor jou kan betekenen. Klik op de linken hierboven en lees hoe Astrid te werk gaat.

Meer over Astrid Koelewijn

“Toen mij de vraag ‘Wat wil jij?’ gesteld werd, was ik flabbergasted en stond met een mond vol tanden. Ik had geen idee. Als gevoelig meisje leerde ik op onuitgesproken angsten en verwachtingen acteren. De weg die ik aflegde om mijn eigen stem en antwoorden te vinden, vormt mijn dagelijkse drijfveer als Life coach.

Net als ik destijds, zie ik dat mensen zich vaak snel en gemakkelijk laten leiden door anderen, door de ratrace van het leven of door het ondernemerschap. Daar ga ik op ‘aan.’ Want wie weet er nou beter wat goed voor jou is, dan jijzelf?! Daarom help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden, hun verantwoordelijkheden te pakken of te delegeren en daarmee in hun eigen kracht te staan.”
Lees hier haar hele verhaal!

Het aanbod van Astrid

“Elk mens en met name ondernemers maken in hun leven de nodige gebeurtenissen mee die weerslag hebben op hun geluksgevoel. Als je merkt dat je je ongelukkig voelt, slecht slaapt, je steeds tegen dezelfde issues aanloopt of problemen in je relatie of business hebt, dan ben je in een vicieuze cirkel beland.

Door zo’n vicieuze cirkel verlies je beetje bij beetje je zelfvertrouwen en je eigenwaarde. Zonde en helemaal niet nodig. Waar het om gaat is dat je gaat zien waar jouw vicieuze cirkel begint en hoe je deze kan gaan doorbreken.

Wat kan er veranderen als jij je niet langer laat leiden, maar je eigen geluk in handen zou nemen?”

Creëer jouw ideale leven

Wil je weten hoe haar klanten haar Lifecoaching hebben ervaren? Hieronder vind je de referenties van mensen die je voorgingen.

Kom in contact met Astrid. In een kennismakingsgesprek luistert zij naar jouw verhaal en helpt zij je om jouw doelstellingen te benoemen. Laat hieronder je gegevens achter en Astrid neemt contact met je op.

 

  Wil jij dit ook?

  Direct aan de slag voor meer zelfvertrouwen?

  Onze life coach Astrid staat in Noordwijk voor je klaar om samen met jou je ideale leven te creëren.

  Vul hiernaast je gegevens in en Astrid neemt contact met je op.

  Mensen die bij ons komen...

  De mensen die bij ons komen lopen tegen verschillende problemen aan. Herken jij jezelf in één of meer van de onderstaande problemen?

  Lees meer!

  Leer onze life coaches kennen

  Leiden
  Saskia Bosker
  Life coach
  • NLP coach
  • Holistisch therapeut
  Den Haag
  Judith Porcelijn
  Life coach
  • XLence-coach
  • Hypnotherapeute
  • NLP coach

  Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

  Breda
  Dagmar van Pelt
  Life coach
  • NLP coach
  • Systemisch analist
  • Begeleider familie-opstellingen
  Noordwijk
  Astrid Koelewijn
  Life coach
  • Energetisch therapeut
  • Lichaamsgericht therapeut
  • TA practioner
  • Wandelcoach

  Wij zoeken life coaches

  Wij zoeken life coaches

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Maak kennis met onze life coaches