Life coach werkgebied

Ben jij op zoek naar een Life coach? Dan ben je hier goed!

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 


Vanaf het moment dat ik in 2010 besloot ons reclamebureau in Leiden te verlaten en weer naar school te gaan, wist ik zeker dat ik mijn eigen Life coach praktijk ging starten. Inmiddels ben ik alweer bijna een kwart eeuw zelfstandig ondernemer. Mijn combinatie van skills als Life coach en ervaringen als vrouw, moeder en ondernemer vormen een waardevolle aanvulling die in mijn praktijk tot uiting komen. Dus toen ik besloot te kiezen voor een doelgroep was er voor mij maar één mogelijkheid; ik wil directie, managers en ondernemers verder helpen. 

Inmiddels behoren tot mijn klantenkring ondernemers van middelgrote bedrijven, leidinggevenden van multinationals, directeuren van landelijke ketens, maar ook ondernemers van kleine bedrijven en eenmanszaken. Zij vertegenwoordigen allerlei branches: de financiële sector, de woon- en interieurbranche, de beveiligings-, auto-, techniek- en bouwbranche, de opleidings- en coachbranche. Het gaat niet om de branche of het bedrijf, het gaat mij om de ontwikkeling van de mens in al haar diversiteit.

Mijn werkgebied is de omgeving van o.a.:
Amsterdam
Purmerend
Hoofddorp
Den Haag
Zoetermeer
Voorschoten
Utrecht
Amersfoort
Den Bosch
Rotterdam
Leiden
Noordwijk
Katwijk
Rijnsburg
Oegstgeest
Bollenstreek
Alphen ad Rijn
Haarlem

Via de A4, A44 en N206 is het vanuit de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant en Utrecht gemakkelijk aan te rijden naar de populaire badplaats Noordwijk. 

Dé life coach voor directie, managers en ondernemers


Als vrouw, moeder, echtgenote, sparringpartner, vertrouwenspersoon, luisterend oor en life coach begeleid ik mensen om hun patronen inzichtelijk te maken, te doorbreken en het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Mijn praktijk bevindt zich in de prachtige omgeving van Noordwijk met strand-, duin- en bosgebied. Regelmatig neem ik mijn klanten mee naar buiten voor life coaching out door. Wil je weten wat je nog meer bij mij kan verwachten? Je leest er alles over bij methodieken.

Wil je dat ik je verder help? Bekijk hier mijn aanbod!

Wil je direct reageren?


Vul hiernaast je gegevens in en ik neem contact met je op. Ik ontmoet je graag in een kosteloos kennismakingsgesprek, zodat je zelf kan ervaren of dit iets voor je is. 

Ik kijk naar je uit!
Astrid

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.