Wie ben ik?

Heel veel mensen en met name vrouwen vragen zichzelf af; wie ben ik nou eigenlijk? 

Het is geen gekke vraag in onze huidige maatschappij die is gebaseerd op logica, verstand en doelgerichtheid. De meeste vrouwen hebben deze, met name mannelijke kwaliteiten, geleerd te ontwikkelen en hoog te waarderen. Aan de ene kant is dat natuurlijk prima, want dit is ook heel belangrijk en waardevol. Maar de vraag 'wie ben ik?' komt voort uit het diepliggende gevoel dat wij vrouwen hiermee niet compleet zijn. En dat klopt, we zijn nog zoveel méér.

Deze eenzijdige ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij onze vrouwelijke kwaliteiten als innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie verwaarloosd hebben. Wij lopen vast omdat we die kwaliteiten van onszelf kwijt zijn geraakt, we ze ontkennen of omdat ze onderontwikkeld zijn. We voelen we ons vaak niet compleet, incompetent, leeg of verscheurd, waardoor we twijfelen en ons aan- passen. Daardoor vragen we ons af; wie ben ik nou eigenlijk?

Door die eenzijdige ontwikkeling hebben we ook vaak niet geleerd om onszelf op waarde te schatten en daar ook naar te handelen. Dat betekent dat we ons machteloos schikken naar wat de maatschappij van ons verlangt. 

Persoonlijke effectiviteit

In onze zoektocht naar antwoorden op deze vraag, zoeken we houvast in materiële zaken, in relaties, in status, in hobby’s en we klampen ons vast aan de verschillende rollen die we vervullen. Vrouwen die niet hebben geleerd om te gaan met hun vrouwelijke kwaliteiten raken snel overspoeld en missen houvast. Vrouwen voelen zoveel, of ze er bewust van zijn of niet, dat het lastig is om te ontdekken wie je nou werkelijk bent?

Het is mijn expertise om je te helpen aan o.a. meer zelfvertrouwen, assertief zijn, grenzen aangeven, stress verminderen, rust in je hoofd, omgaan met gevoelens en emoties, bewustwording, communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Kortom; persoonlijke ontwikkeling. 

Ontdekken wie ben ik door coaching

Met mijn coaching ga je jezelf ontdekken. Ik help je je vrouwelijke kwaliteiten te ontwikkelen. Het gaat daarbij om het herontdekken van je gevoel, je innerlijke wijsheid en intuïtie en hoe je deze praktisch en bewust kan inzetten. Samen werken we aan nieuwe inzichten, die je een veel breder perspectief geven dan je nu voor mogelijk houdt. Als jij jezelf ontdekt is het resultaat een groeiend potentieel voor jezelf, maar zal ook positieve gevolgen hebben voor je omgeving.

Als life coach begeleid ik vrouwen om antwoorden te vinden op hun vraag; wie ben ik? De nieuwe perspectieven die je aangereikt krijgt, geven je zoveel meer inhoud, zingeving en voldoening aan alles wat je onderneemt. Als je eenmaal weet wie je bent, dan reikt je invloed veel verder, je geeft het door.

Zo kan elke vrouw bijdragen aan onze veranderende maatschappij en daarmee een nieuwe collectieve ervaring creëren. Misschien klinkt dit je onbekend of onbereikbaar in de oren, maar dat is het niet. Het gaat erom terug te vinden wie je van nature bent.

Wil je meer weten of direct mijn hulp inschakelen?

Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

We kijken naar je uit!

Blog artikelen over wie ben ik?

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op.
Typ bovenstaande code over.