Lifecoach logo

Lifecoach in Zwolle

Om echt jezelf te kunnen zijn, is loskomen van oude denk- en gedragspatronen essentieel. Dat wat je jezelf of door anderen is aangeleerd is functioneel geweest, maar past het nog bij je?

Ben je op zoek naar een Life coach in Zwolle?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Woon- en/of werk je in de omgeving van Zwolle en ben je op zoek naar een gekwalificeerde en holistische Life coach? Karin is onze Life coach met veel ervaring in het herkennen van inefficiënte denk-, voel- en gedragspatronen. Zij is gespecialiseerd holistisch therapeut en helpt jou ervan loskomen, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Karin’s motto is: Je weet pas waar je naar toegaat, als je weet waar je vandaan komt… Daarmee refereert zij aan het transformatieproces waar zij jou graag in begeleidt. Uit eigen ervaring weet zij hoe het is om te moeten leven met van huis uit onuitgesproken verwachtingen en manieren, wat uiteindelijk leidde tot een pittige burn-out.

Toen zij daar eenmaal mee aan de slag ging, ontdekte zij een (familie)geheim, doorgeschoven in haar familiesysteem. Zij koos voor een holistisch transformatieproces wat ervoor zorgde dat zij haar identiteit kon vormen, ‘vrij’ van het lot wat niet van haar bleek.

Karin is systemisch coach, IEMT practitioner, lichaamsgericht en energetisch therapeut. Klik op deze links en lees verder hoe zij jou helpt en begeleidt in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces.

Over Karin

“Mijn naam is Karin van den Oever-Duitmann, geboren in 1966 in Kampen en inmiddels meer dan 35 jaar gelukkig getrouwd met Gert. Samen hebben wij twee fantastische kinderen maken en maken onze mooie en lieve kleindochters ons geluk compleet.

Binnen mijn gezin van herkomst was ik lange tijd enig kind. Mijn beide ouders werkten keihard en ik herinner mij de eenzaamheid zonder broertje of zusje waarmee ik ruzie kon maken of waarbij ik steun kon vinden. Pas toen ik vijftien jaar was werd mijn zus geboren.

Op jonge leeftijd voelde ik al dat er ‘iets’ speelde binnen ons gezin. Door mijn gevoeligheid voor o.a. sfeer leerde ik al vroeg een ‘gemis’ te compenseren.”

Lees hier haar hele verhaal

Het aanbod van Karin

Om echt jezelf te kunnen zijn, is loskomen van oude denk- en gedragspatronen essentieel. Dat wat je jezelf of door anderen is aangeleerd is functioneel geweest, maar past het nog bij je?

Vind je levenskracht, jouw energie, jouw vitaliteit. Je ben het waard om te staan voor en te groeien naar jouw eigen geluk in elke context van jouw leven en in welke hoedanigheid dan ook.

Bewuste leefstijl en vitaliteitsbeleving

Zoek je een holistische kijk op jouw problemen in de omgeving van Zwolle? Kom in contact met Karin. Om daadwerkelijke stappen te kunnen maken is een goede klik met Karin essentieel. Laat hieronder je gegevens achter en zij neemt contact met je op.

  Wil jij dit ook?

  Meer weten over life coaching in Zwolle?

  Wil je weten of onze Life coach in de omgeving van Zwolle jou kan helpen met jouw belemmeringen? Vul hiernaast je gegevens in en Karin neemt contact met je op.

  Maak een afspraak of bel 06 25485501

  Wat zijn jouw belemmeringen?

  Het leven zit vol verwachtingen, veroordelingen en prestatiedruk. Dit kan je behoorlijk onzeker maken. Gelukkig is er een Life coach in de omgeving van Zwolle om die onzekerheid weg te nemen en sturing te geven aan je leven.

  Tijdens een kennismakingsgesprek luistert Karin graag naar je verhaal en begeleidt zij je vervolgens in een proces, waarin jij leert om te luisteren naar je gevoelens, erop leert te vertrouwen én ernaar te handelen.

  Iedereen heeft zo zijn eigen belemmeringen en dat is heel normaal. Maar wanneer dit soort belemmeringen je levensgeluk in de weg gaan zitten, is het raadzaam een Life coach in te schakelen. Onze Life coach Karin helpt je patronen helder te krijgen, deze te begrijpen en belemmeringen te overwinnen.

  Klanten die bij ons komen worden beperkt door één of meerdere van de volgende gevoelens:

  • Eenzaamheid, omdat er niemand voor je klaarstaat
  • Vermoeidheid aangezien je meer piekert dan slaapt
  • Angst dat niemand je begrijpt
  • Gekleineerd, omdat je niet serieus wordt genomen
  • Frustratie, omdat je niet je volledige potentie bereikt
  • Bang dat je niet geschikt bent voor een relatie
  • Boos door mensen die je onderschatten
  • Teleurgesteld in jezelf, omdat je uitstelgedrag vertoont
  • Machteloosheid, omdat je geen sturing hebt over je leven
  • Gestrest van alle verantwoordelijkheid
  • Overprikkeld, want je zegt altijd ja
  • Bedroefd wegens een gebrek aan steun

  Wat het ook is dat jou belemmert, Karin helpt je om jouw gevoelens te begrijpen, te veranderen en om te zetten naar weten wie je bent en wat je kan, zodat jij stevig in je schoenen staat.

  De invloed van een Life coach

  Veel mensen ervaren belemmeringen in het leven en vinden het lastig om dit te veranderen. Logisch, want als het makkelijk was had niemand een probleem. Elke verandering begint met het erkennen dat je er zelf niet uitkomt en dat je hulp kan gebruiken.

  Doorgaan op dezelfde weg en hopen dat dingen vanzelf veranderen, helpt je niet verder. Dat komt omdat copingmechanismen die jezelf onbewust hebt aangeleerd, of aangeleerd hebt gekregen zo vanzelfsprekend zijn, waardoor dit blinde vlekken zijn geworden.

  Gun jezelf zo’n transformatieproces, benut je volledig potentieel en wordt, net als Karin, helemaal jezelf.

  Leer onze life coaches kennen

  Leiden
  Saskia Bosker
  Life coach
  • NLP coach
  • Holistisch therapeut
  Den Haag
  Judith Porcelijn
  Life coach
  • XLence-coach
  • Hypnotherapeute
  • NLP coach

  Onze life coaches staan klaar om jou zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied te coachen en stellen zich graag aan je voor.

  Breda
  Dagmar van Pelt
  Life coach
  • NLP coach
  • Systemisch analist
  • Begeleider familie-opstellingen
  Zwolle
  Karin van den Oever
  Life coach
  • Systemisch coach
  • IEMT Practitioner
  • Lichaamsgericht therapeut
  • Energetisch therapeut
  Noordwijk
  Astrid Koelewijn
  Life coach
  • Energetisch therapeut
  • Lichaamsgericht therapeut
  • TA practioner
  • Wandelcoach

  We zoeken life coaches

  We zoeken life coaches

  Onze werkwijze

  Karin volgt hiervoor een gekaderde werkwijze, waarbij 4 niveaus centraal staan: mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Hoe je proces er precies uitziet, hangt af van jouw situatie en jouw kernwaarden. Karin houdt hier rekening mee en zoekt samen met jou naar de juiste balans.

  Mentaalniveau

  Leer jezelf begrijpen en van jezelf te houden. Door onze begeleiding op mentaal niveau kom je tot nieuwe inzichten en bereik je innerlijke acceptatie. Zo lukt het jou om in elke situatie dichtbij jezelf te blijven.

  Emotioneelniveau

  Het is belangrijk om in contact te komen met de kern van je emoties. Zo leer je je emoties begrijpen en hoe je hiermee om kan gaan. Door gerichte begeleiding word je de baas over je emoties.

  Spiritueelniveau

  Karin heeft zelf ondervonden hoe belangrijk het is om je bewustzijn, je ervaringen en de context goed met elkaar te verbinden. Zij ondersteunt je in dit proces en helpt je om je intuïtie te ontwikkelen. En je zal merken dat je hier steeds vaker op durft te vertrouwen.

  Fysiekniveau

  Je lichaam geeft altijd signalen wanneer het niet goed met je gaat. Wij helpen je om de signalen op te merken en deze te begrijpen. Dit helpt je om een negatieve spiraal in een vroeg stadium op te signaleren en anders te kiezen.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Life coaching voor bedrijven in Zwolle

  In het bedrijfsleven is er vaak een hoge werkdruk, wat resulteert in stress. Door de stress neemt de positiviteit op de werkvloer af, wat vaak nog meer stress oplevert. Door een life coach in te huren voor jouw bedrijf stel je je personeel in staat om de cyclus te doorbreken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Klik dan op de onderstaande button.

  Life coaching voor bedrijven

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches