Lifecoach

1. Ik kan het toch wel zelf?

Dat klopt! Je moet het ook zelf doen! Alleen doe je dingen vaak zonder erbij na te denken en op de manier die je gewend bent. Ik leer je dat zaken ook anders aangepakt kunnen worden. Hoe je dat doet, daar help ik je natuurlijk bij. Mijn manier van vragen stellen daagt je uit om anders na te denken waardoor je nieuwe mogelijkheden bedenkt. Heel verfrissend! Lopen zaken niet zoals je wilt? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijkt het niet te lukken? Heb je twijfels en kom je er niet uit? Ben je conflicten zat of zou je meer balans willen tussen werk en privé? Kijk eens bij mijn aanbod en kom eens naar een gratis evenement voor een eerste indruk.

2. Lifecoach, dan ben je toch psycholoog?

Nee, een psycholoog gaat dieper op problemen in. Tijdens ons kennismakingsgesprek beoordeel ik of er problemen zijn die bij een psycholoog thuishoren. In mijn praktijk begeleid ik je om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Daarbij is terugkijken belangrijk, maar we richten ons op hoe je vervolgens in de toekomst anders met situaties om kan gaan. Ik help je helder te krijgen wat je wel of juist niet meer wilt en hoe je dat kunt bereiken.

3. Kan een lifecoach mij wel helpen?

Ik ga er vanuit dat jij het beste uit jezelf en je bedrijf wilt halen. Wat ik doe is je uitdagen buiten bekende kaders te denken en te handelen. Stap voor stap ondersteun en begeleid je in dit proces. Jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om je doel te bereiken en je gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te voelen.

4. Een lifecoach is zeker erg duur?

De investering die het van je vraagt zou je moeten vergelijken met hetgeen mijn coaching oplevert. Alleen jij kan bepalen of het je dit waard is. Daarom laat ik graag mijn klanten aan het woord. Deze referenties geven je een goed en objectief beeld van hoe mijn klanten mijn coaching hebben ervaren. De referenties vind je hier. Wil je meer weten? Geen probleem! Meld je aan voor een kosteloos Skype gesprek. Graag vertel ik je meer over mijzelf en mijn coaching en bespreken we wat jij met mijn coaching wilt bereiken. Aan de hand hiervan kan ik een inschatting maken van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken en doe ik je een financieel voorstel. 

5. Coaching is toch iets zweverigs?

Nee, zeker niet! Ik help je door middel van verschillende gesprekstechnieken en vaardigheden om je situatie helder te krijgen. Ik bied je open en eerlijke communicatie, praktische adviezen en een gestructureerde aanpak. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en welke stappen je onderneemt om je doel te bereiken. Natuurlijk geef ik altijd uitleg bij alles wat ik doe, jij bent de baas en de keuze is aan jou.

 

Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.
Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.

Laura over haar coachtraject

"Jij hebt mij de handvatten gegeven om naar mezelf te luisteren en mezelf soms een schop onder de kont te geven."

Sofia over haar coachtraject

Belangrijke reflectiemomenten hebben mij aangespoord tot nieuw gedrag. Een soort mindshift richting positiviteit en afscheid van mijn slachtoffer gedrag.

Maaike over haar coachtraject

"De afgelopen jaren heb ik meerdere therapie├źn gevolgd, maar op een of andere manier lukte het niet om bij de kern te komen."

Annet over haar coachtraject

"Het heeft me steviger gemaakt. Ik heb geleerd om anders naar situaties te kijken, waardoor ik beter voor mezelf kan zorgen."

Kim over haar coachtraject

Het heeft me meer inzicht in mezelf en mijn gedrag gegeven.

UW over haar coachtraject

Ik heb mezelf in de coaching voelen groeien, met als mooie bijkomstigheid niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk vlak.

Linda over haar coachtraject

Het belangrijkste wat jouw coaching mij heeft opgeleverd, is dat ik het waard ben en dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie.

JH over haar coachtraject

Het coachtraject leverde mij de handvatten, tips en adviezen die ik nodig had om dit gevoel terug te vinden. Astrid heeft mij geleerd met mijn verantwoordelijkheidsgevoel om te gaan en hoe ik op een goede manier 'nee' kan zeggen...

Anja over haar coachtraject

"Luisteren naar mezelf, niet alsmaar doorgaan omdat anderen dit van mij verwachten."

MS over haar coachtraject

Ik ben bewust geworden van een aantal zaken, heb heel veel geleerd hoe ik dingen anders kan benaderen.....Ik heb mezelf weer teruggevonden.
Lees alle ervaringen van klanten