Lifecoach logo

Hoe werkt Life coaching?

Wat te verwachten van een Life Coaching Sessie

Life coaching is een instrument van onschatbare waarde om persoonlijke groei en inzicht te bereiken. Het omvat het werken met een Life coach om doelstellingen te identificeren, oplossingen te creëren en doelen te stellen.

Dit kan je verwachten van een Life coachtraject.

Kennismaken met je Life coach

Voordat je eerste sessie begint, krijg je de gelegenheid om kennis te maken met je Life coach. Het is bedoeld om elkaar te ontmoeten en om te bespreken waar je de begeleiding van je Life coach bij kan gebruiken.

Tevens vertellen onze Life coaches je meer over hun werkwijze, zodat jij kan beoordelen of hij of zij ook de juiste persoon voor je is. Deze eerste ontmoeting geeft je ook de kans om vragen te stellen en zorgt ervoor dat jij je op je gemak kan voelen bij je coach.

Je doelstellingen verkennen

Je Life coach zal je vervolgens helpen je doelstellingen te verkennen en waarom je deze veranderingen wilt aanbrengen in je leven. Wat zijn de gewenste resultaten? Door deze vragen samen te onderzoeken, helpt je Life coach de stappen te identificeren die nodig zijn om die resultaten te bereiken.

Wanneer jullie besluiten om samen te werken maken jullie een nieuwe afspraak voor een eerste Life coachsessie.  Een Life coachtraject bestaat uit een serie coachgesprekken die tezamen toewerken richting de afgesproken doelstellingen. Elke coachsessie vormt een onderdeel gedurende deze helende reis van zelfontdekking en groei – van het identificeren van huidige obstakels tot het stellen van haalbare doelen voor succes op lange termijn.

Dat doen zij door open dialoog, verkenning van kernproblemen, het stellen van doelen en het creëren van oplossingen wordt een grondig begrip verkregen van hoe verandering plaatsvindt, terwijl tegelijkertijd vooruitgang wordt geboekt bij het bereiken van de gewenste resultaten.

Of het nu gaat om ontwikkeling in werk of privé, als er iets in het leven is dat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te worden, dan doe je er goed aan om met één van onze professionele Life coaches aan de slag te gaan.

  Wil jij dit ook?

  Wil jij ontwikkelen en groeien?

  Maak nu kennis met jouw Life coach!

  Vul hiernaast je gegevens in en hij of zij neemt contact met je op.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Lifecoach logo

  Voor succesvol leven en werken.

  Maak kennis met onze life coaches