Lifecoach

Ik zoek life coaches voor samenwerking

Na mijn start als life coach nu 10 jaar geleden is er veel veranderd. Life coaching is hot! Kijk maar naar het aantal Life coach opleidingen en de nieuwe generatie Life coaches die afstuderen. Dat is niet voor niets. Life coaching is een prachtig vak en levert mensen heel veel op.

Elk mens verdient het om zichzelf en zijn of haar leven ten volle te ervaren, zelf keuzes te maken en in te vullen. Als Life coach vervul je daarin een belangrijke rol. Je brengt de verbinding van mens tot mens tot stand waarin het bieden van vertrouwen essentieel is. Want alleen in de verbinding durft iemand zich open te stellen en kan transformatie plaatsvinden. Daarom kan en wil ik mijn coaching niet op grote schaal aanbieden.

Daarnaast heb ik in mijn onderzoek naar Life coaches gemerkt dat er veel afgestudeerd Life coaches zijn die prima kunnen coachen, maar die moeite hebben om klanten te vinden. Zij vinden het lastig zichzelf te profileren, te netwerken en klanten te acquireren. Verder is life coaching een vrij beroep en iedereen kan en mag zich Life coach noemen. Dat maakt het vinden van klanten een grotere uitdaging en ontstaan er verschillen in kwaliteit. 

Samen voor een groot bereik

Omdat ik sta voor kwaliteit binnen het vak Life coaching, ben ik op zoek naar andere Life coaches die verwantschap voelen met mij en mijn coaching. Life coaches die staan voor eenzelfde kwaliteit en die zich onder Lifecoach.nl willen profileren. Door samen te werken wordt ons bereik veel groter, kunnen er meer mensen geholpen worden, maar zorgen we óók voor hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend kan ik dat niet alleen! Daarom ben ik op zoek naar Life coaches die een Life coach opleiding hebben gevolgd en dit in hun eigen praktijk willen uitdragen.(m/v)

Ben jij Life coach en heb jij de ambitie om je praktijk succesvol te maken? Is Life coaching ook jouw passie en wil je samen met mij kwalitatief hoogwaardige Life coaching op de kaart zetten?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Op dit moment ben ik druk bezig, krijgen mijn plannen steeds meer vorm en zet ik concrete stappen op weg naar mijn doel. Wil je weten of dit iets voor jou is? Graag maak ik een afspraak met je om je te leren kennen en te bespreken of wij mogelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Denk jij bij te kunnen dragen aan Lifecoach.nl en biedt Lifecoach.nl voor jou meerwaarde?

Ik ben benieuwd naar jouw motivatie. Stuur me een mail via info@lifecoach.nl en laat me weten waarom voor jou deze samenwerking een toegevoegde waarde is, wat jij kan inbrengen en waarom je deze kans wilt aangrijpen.

Ik ontmoet je graag!

Groeten, Astrid