Lifecoach

Ik zoek life coaches voor samenwerking

Na mijn start als life coach nu 8 jaar geleden is er veel veranderd. Life coaching is hot! Kijk maar naar het aantal life coach opleidingen en de nieuwe generatie Life coaches die afstuderen. Dat is niet voor niets. Life coaching levert heel veel op.

Elk mens verdient het om zichzelf en zijn of haar leven ten volle te ervaren, zelf keuzes te maken en in te vullen. Als Life coach vervul je daarin een belangrijke rol. Je brengt de verbinding van mens tot mens tot stand waarin het bieden van vertrouwen essentieel is. Want alleen in de verbinding durft iemand zich open te stellen en kan transformatie plaatsvinden. Daarom kan en wil ik mijn coaching niet op grote schaal aanbieden.

Daarnaast heb ik in mijn onderzoek naar Life coaches gemerkt dat er veel afgestudeerd Life coaches zijn die prima kunnen coachen, maar die moeite hebben om klanten te vinden. Zij vinden het lastig zichzelf te profileren, te netwerken en klanten te acquireren. Verder is life coaching een vrij beroep en iedereen kan en mag zich Life coach noemen. Dat maakt het vinden van klanten een grotere uitdaging en ontstaan er, als vanzelfsprekend, verschillen in kwaliteit. 

Samen voor een groot bereik

Als persoon ben ik natuurlijk beperkt in mijn tijd. Omdat ik sta voor kwaliteit van het vak Life coaching, ben ik op zoek naar andere Life coaches die verwantschap voelen met mij en mijn coaching. Life coaches die staan voor eenzelfde kwaliteit en die zich onder Lifecoach.nl willen profileren. Door samen te werken is ons bereik veel groter, kunnen we meer mensen helpen, maar ook zorgen voor kwaliteit. Dat kan ik natuurlijk niet alleen! Daarom ben ik op zoek naar HBO opgeleide senior Life coaches (m/v) en junior Life coaches (m/v).

Ben jij HBO opgeleid en afgestudeerd Life coach en voer jij je praktijk als ondernemer? Of ben je net afgestudeerd en schuilt er een ondernemer in jou? Is Life coaching ook jouw passie en wil je samen met mij kwalitatief hoogwaardige Life coaching op de kaart zetten?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Graag maak ik een afspraak met je om je te leren kennen en te bespreken of wij mogelijk iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Denk jij bij te kunnen dragen aan Lifecoach.nl en biedt Lifecoach.nl voor jou meerwaarde?

Ik ben benieuwd naar jouw motivatie. Stuur me een mail via info@lifecoach.nl en laat me weten hoe jij een mogelijke samenwerking ziet, wat jij kan inbrengen en waarom je deze kans wilt aangrijpen.

Ik kijk naar je uit!

Groeten, Astrid