Lifecoach logo

Waarom Life coaching?

Als je op zoek bent naar een manier om je leven te verbeteren en positieve veranderingen teweeg te brengen, dan is dit waarom life coaching nuttig voor je kan zijn.

Wat is Life Coaching en hoe kan het je helpen?

Life coaching is een proces dat mensen helpt duidelijkheid, focus en richting in hun leven te krijgen. Met de steun van onze gekwalificeerde life coaches identificeer je jouw doelen, onderzoek je jouw denkpatronen en werk je aan het bereiken van de gewenste resultaten.

Identificeren van gebieden voor verbetering

De meesten van ons hebben bepaalde gebieden in ons leven waar we ons vastgelopen of overweldigd voelen. Onze life coaches helpen je de gebieden in je leven te identificeren die aandacht nodig hebben. Wij zullen vragen stellen om tot de kern van het probleem door te dringen en mogelijke oplossingen met je verkennen. Dit proces kan zeer eye-opening zijn omdat het je helpt om eerlijk naar jezelf en je huidige situatie te kijken.

Actiegerichte doelen creëren

Als je eenmaal hebt vastgesteld waar verbetering nodig is, kan onze life coach je helpen realistische doelen te stellen die uitvoerbaar en haalbaar zijn. Zij zullen je helpen grote taken op te splitsen in kleinere stappen, zodat het gemakkelijker is om op schema te blijven met elk doel. Zij zullen je ook begeleiden bij de aanpak van moeilijke taken en een tijdschema opstellen voor de voltooiing van elke stap.

Effectieve strategieën ontwikkelen

Onze life coaches geven niet alleen advies; zij helpen onze klanten met het bedenken van strategieën die hun behoeften effectief aanpakken. Bijvoorbeeld, als je worstelt met stressmanagement, kunnen wij ademhalingsoefeningen of mindfulness technieken voorstellen om uw geest te kalmeren wanneer emoties overweldigend zijn. Onze life coaches moedigen ook zelfreflectie en verantwoording aan, zodat je van fouten kunt leren in plaats van deze steeds te herhalen.

De voordelen van het werken met onze life coaches zijn bijna eindeloos – van het identificeren van verbeterpunten tot het ontwikkelen van effectieve strategieën om problemen frontaal aan te pakken. Het belangrijkste om te onthouden is dat het er bij onze life coaching niet om gaat mensen te vertellen wat zij moeten doen; het gaat erom hen te helpen duidelijkheid in zichzelf te vinden, zodat ze weloverwogen beslissingen over hun eigen leven kunnen nemen.

Met de steun van onze ervaren life coaches kan iedereen positieve veranderingen in zijn leven creëren en meer voldoening bereiken in alle aspecten van zijn dagelijks leven.

  Wil jij dit ook?

  Wil jij weer grip op je leven?

  Wil jij met onze life coaches aan de slag en weer grip krijgen op je leven?

  Vul hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

  Klanten over hun ervaringen met onze coachingstrajecten

  Steeds wat wijzer over mezelf

  Patricia over haar coachtraject

  "De manier waarop jij dingen samenvat en terugkoppelt echt top. Je weet snel tot de kern te komen. Na iedere sessie was ik weer wat wijzer over mezelf geworden."

  Van Blokkade naar Plan

  S.v.A. omgeving Leiden over het traject

  "De training was heel duidelijk en zat goed in elkaar met mooie voorbeelden en filmpjes. Ook jouw begeleiding en aandacht was heel fijn."

  Een prettige ervaring

  Margriet over haar Life coach traject

  "Het aspect 'voelen' heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Want dat moest ik leren. Zoveel prettiger dan alleen maar praten!"

  Download het e-book én ontvang elke maand tips en inspiratie in je mailbox.

   Lifecoach logo

   Voor succesvol leven en werken.

   Maak kennis met onze life coaches