Goed luisteren

Goed luisteren wordt vaak onderschat. Door goed te luisteren tonen wij niet alleen belangstelling, maar geven wij je ook de ruimte om je verhaal te doen. Dat is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je gedachten kan ventileren en structureren, waarbij wij ervoor zorg dat we doorgaan op onderwerpen die belangrijk zijn om een hulpvraag te formuleren. Dat is vaak lastig, dus helpen wij je daarbij. Daarbij is goed luisteren onze belangrijkste vaardigheid. Het gaat er niet alleen om wat je vertelt, maar vooral wat je niet vertelt, maar wij tussen de regels door wel kunnen horen. Wij willen vanzelfsprekend wel met de juiste hulpvraag aan de slag kunnen.

Aandacht

Om goed te kunnen luisteren, moeten wij met onze aandacht volledig bij jou zijn. Je kent het vast wel, niets is zo vervelend als je verhaal vertellen, terwijl een vriend of vriendin wegkijkt en de omgeving in de gaten houdt. Een ding is zeker, die persoon is met zijn of haar aandacht niet alleen bij jou.

Het is ons ook vaak genoeg overkomen dat een coach niet goed luisterde, die persoon het onderwerp zelf ging invullen en onvoldoende doorvroeg, waardoor het wel leek of je geholpen werd, maar waarbij wij achteraf met een onbevredigend gevoel bleven zitten. Dat willen wij voorkomen. Eerst luisteren wij goed naar wat je vertelt en vragen door op wat wij tussen de regels door horen. Dat vatten wij samen en verifiëren wij bij je. Dat is oprechte aandacht waar jij en wij iets mee kunnen.

Tijdens de Life coach sessies die wij samen hebben, mag je van ons verwachten dat wij met onze aandacht volledig bij jou zijn. In de complexe en chaotische wereld waarin we leven is stilstaan bij hetgeen jou bezighoudt, heel waardevol. Niet slechts voor een beperkte tijd, maar gewoon de tijd die jij voor jouw hulpvraag nodig hebt. Dat betekent dat we gemiddeld anderhalf uur bezig zijn en soms langer. Deze tijd is exclusief voor jou en jouw hulpvraag.


Is dit iets voor jou? 


Vul dan hiernaast je gegevens in en één van ons neemt contact met je op.

Wij kijken naar je uit!

Hoe bereik je als vrouw de top
Hoe lang denk jij het nog te kunnen negeren?
En dan wordt hij verliefd op iemand anders

Lees mijn verhaal vol inzichten, tips en handvatten. Download het gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je op!
Typ bovenstaande code over.