Mental coach

Als personal life coach vormt mental coaching een belangrijk onderdeel binnen mijn praktijk. Mental coaching legt de nadruk op het beïnvloeden van gedachteprocessen.

Denken en doen met mental coaching

Onze gedachten vormen de weerspiegeling van onze werkelijkheid. Met andere woorden, wat wij zien en horen interpreteren wij met onze gedachten en kijken op deze manier door onze eigen bril naar de wereld.

Mental coaching geeft controle over je gedachten

Onze gedachten zijn de motor en de rem in ons leven. Gedachten HEBBEN wij, maar wij ZIJN ze niet. Dat is een groot verschil!
Als mental coach laat ik je zien en ervaren dat je gedachten gekleurd zijn. Mijn mental coaching helpt je bewust te worden van jouw gedachtenpatronen, die aan de hand van je gedrag zichtbaar worden. Wanneer je van deze oude patronen bewust bent en deze in je dagelijks leven leert herkennen, heb je de basiskennis die nodig is voor verandering.
Door mijn mental coaching ga je begrijpen hoe situaties in elkaar zitten, wat je de mogelijkheid biedt controle te krijgen over je eigen gedachten. Samen werken we aan het vinden van concrete, doelgerichte oplossingen, zodat jij jezelf nieuwe gedachtepatronen kan gaan aanleren en je assertief leert anticiperen in elke situatie.

Wil jij oude patronen vervangen door nieuwe, helpende gedachten en gedragingen? Vul je gegevens in en ik neem contact met je op voor een eerste kosteloos gesprek. Ervaar zelf wat mijn mental coaching ook voor jou kan betekenen. Wil je meer weten over mental coach? Neem dan snel contact met me op!

Blog artikelen over Mental coaching:

Ontvang mijn ebook vol inzichten, tips en handvatten gratis en ga VANDAAG nog aan de slag!
Typ bovenstaande code over.
Astrid

Wil je meer weten?

Wil je graag weten of lifecoaching iets voor jou zou kunnen zijn? Bel of mail mij, ik geef je er graag antwoord op!
Typ bovenstaande code over.